Excel·lent acceptació del 1r Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits

Aquesta iniciativa de càracter lúdic, esportiu i de sensibilització, adreçada a nois i noies de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat, ha comptat amb 140 joves. Ha començat a les 9 de la nit i ha acabat a les 3.30 de la matinada

Hi han participat 13 equips. FOTO: Artur Ribera Hi han participat 13 equips. FOTO: Artur Ribera
L'equip Gutterballs, en la categoria de 1r a 3r d'ESO, i el Joga Bonito, en la de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat, han estat els guanyadors del primer Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que han coorganitzat la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners (que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, OMET) aquest dissabte 26 d'abril, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. El torneig ha començat a les 9 de la nit i ha acabat a les 3.30 de la matinada. Tots els participants, uns 140, han rebut una medalla i una samarreta commemorativa.

La classificació final dels 8 equips que han participat en la categoria de 1r a 3r d'ESO ha estat la següent: Gutterballs, Vodzka Juniors, Tetesikos, Levante la mano, The Nick Martin Team, Dream Team, Gofres10 i Truxis.

Els 5 equips que han jugat en la categoria de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat han finalitzat en la següent classificació: Joga Bonito, Nothingham Prisa, Minavo de Kiev, Pachengueros FC i Black Sabers.

Aquesta activitat, de càracter lúdic, esportiu i de sensibilització, ha estat adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys, dels centres escolars de Sant Cugat, entitats esportives i culturals, casals i centres cívics per a joves, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Creu Roja.

Èxit organitzatiu i de resposta dels joves
L'organització havia previst un màxim de 16 equips (8 equips per categoria), formats per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 noies o nois per equip. Finalment, tot i ser la primera edició, s'hi han inscrit 13.

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat i el que ha dissenyat aquesta iniciativa, ha assenyalat que "la valoració que en fem és molt positiva. La resposta dels joves ha estat molt bona. Era un repte fer, per primera vegada, un torneig de futbol 7 nocturn i mixte amb un objectiu clarament pedagògic, el de conscienciar als joves dels bons hàbits alimentaris i de les begudes alcohòliques. Hi ha hagut molt bon ambient". Galofré ha avançat que està previst que aquesta activitat tingui continuïtat.

Tallers de sensibilització
Durant el torneig, l'organització també ha ofert 4 tallers de sensibilització de la Creu Roja: begudes saludables, hàbits en l'alimentació i baixada amb patinet per simular els reflexos de quan s'ha begut. La finalitat d’aquest torneig ha estat pedagògic.

La Festa de la Infància, el dissabte 14 de juny
La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà per quart any consecutiu la Festa de la Infància, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Serà el dissabte 14 de juny, de 10 a 14 hores. Es tracta d'una activitat per a nens i nenes i és gratuïta.

 
Comentaris

Destaquem