Èxit en la mostra del Gimnàstica Muntanyenc

La secció de gimnàstica rítmica i acrobàtica del Club Muntanyenc ha exhibit les seves actuacions al pavelló 3, un pavelló que ha comptat amb la presència de molta gent

Durant la tarda del dimarts 12 de juny s'ha celebrat al pavelló 3 de la ZEM de la Rambla del Celler l'"Emotions! End of seasos performance", una mostra de la secció de gimnàstica del Club Muntanyenc Sant Cugat. En ell, els i les gimnastes han fet una exhibició del que han après durant aquesta temporada, en un acte que ha comptat amb centenars de persones.


El club Gimnàstica Muntanyenc va néixer ara fa quatre anys, després de l'escissió de l'anterior secció. Cristina Cabrejas i Candela Busso, després d'una travessia per San Diego on van estar treballant, van tornar a Sant Cugat per ressuscitar el club on elles van créixer de joves. 


Des de zero, van crear una secció que amb el pas dels anys ha anat augmentant. Si inicialment començaven amb 20 nenes, actualment la secció Gimnàstica Muntanyenc compta amb 130 gimnastes (d'entre 4 i 15 anys) i per primera vegada, amb una secció d'acrobàcia masculina. Aquest important pas suposa per les dues directores tècniques una mostra de què "la gimnàstica no entén de gèneres".


En aquesta temporada, el Gimnàstica Muntanyenc a més ha aconseguit endur-se diferents campionats escolars dels quals ha participat: el prebenjamí A s'ha endut la primera plaça tant en el Consell Escolar de Sant Cugat com el de Barcelona; mentre que el prebenjamí B ha quedat 2n en el Consell Escolar de la ciutat comtal.


A més, el benjamí B es va adjudicar la segona plaça en el Consell Escolar de Barcelona i els dos equips alevins han aconseguit pujar al podi del Consell Escolar de Sant Cugat (amb una meritòria 1a plaça per l'aleví B, en la seva categoria, i una lluitada 2a plaça per l'equip A).


Amb tot això, el club Gimnàstica Muntanyenc no vol deixar d'evolucionar i actualment compta amb un equip màster, amb gimnastes de més de 40 anys. Cristina Cabrejas i Candela Busso tenen clar els pròxims objectius marcats: "Volem anar creixent fins a poder competir en l'àmbit estatal. No obstant això, creiem que tot neix de cuidar la base".

 
Comentaris

Destaquem