Èxit d'inscripció en el 2n Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits

La Penya Blaugrana Sant Cugat i Teamparners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), han aconseguit omplir els dos torns de la segona edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que se celebra aquest dissabte, 11 d'abril, a la nit (de nou de la nit a 3 de la matinada) al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Aquest campionat està dirigit a nois i noies d'entre 12 i 18 anys, que estan estudiant l'ESO o el batxillerat, i que estudien als centres escolars de Sant Cugat, així com els joves que pertanyen a entitats esportives i culturals, centres cívics o casals. Les inscripcions (30 euros per equip) per participar-hi es van tancar el dimarts 7 d'abril, i en tots dos torns hi ha, fins i tot, llista d'espera. L'organització oferirà també servei de bar i restauració i quatre vestidors amb dutxes. Tots els inscrits rebran una samarreta commemorativa, i l'equip amb el nom més original rebrà un premi especial. A més, l'organització farà un sorteig entre els participants, amb una samarreta del FC Barcelona, pilotes i altres obsequis de Barça.

Aquest torneig té com a finalitat la reflexió sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els i les adolescents i, per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, passaran per unes activitats lúdiques complementàries.

Dos torns

El segon Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits es jugarà, com l'any passat, que també va ser tot un èxit, en dos torns:

-1r: de 21 a 00:00 hores. Jugadors de 1r d’ESO a 3r d’ESO (8 equips, amb un total de 90 jugadors).
-2n: de 00:00 a 3:00 hores. Jugadors de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat (8 equips, amb un total de 90 jugadors).

L'organització ofereix un màxim de 16 equips i cada equip haurà d'estar format per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 jugadores per conjunt). Tots els equips participants hauran de tenir un delegat o delegada major d'edat. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits i cada enfrontament durarà 20 minuts.

La UIC, el patrocinador

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) serà el primer patrocinador del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits.

 
Comentaris

Destaquem