Èxit total del segon Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits

L'organització es planteja fer canvis en el format perquè "tothom pugui gaudir d'aquesta jornada festiva"

En tan sols dues edicions, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teamparners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i també el Camp Municipal de Futbol de Can Magí, entre d'altres instal·lacions esportives municipals, han aconseguit que el Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits ja sigui una activitat de referència a la ciutat. Després de l'èxit de la primera edició, enguany ho ha tornat a ser. Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat i ideòleg d'aquesta iniciativa, ha assegurat al TOT Sant Cugat que aquesta activitat "s'ha consolidat de forma definitiva. Estem molt contents". Aquesta activitat s'ha celebrat aquest dissabte, 11 d'abril, a la nit (de nou de la nit a 3 de la matinada) al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Aquest torneig té com a finalitat la reflexió sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els i les adolescents i, per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, han fet unes activitats lúdiques complementàries (tallers) dissenyades per l'empresa 1Segon.

Llista d'espera

Fotografia de família de participants i organització. FOTO: Lali Puig

L'organització ha ofert un màxim de 16 equips (format per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 jugadores per conjunt), 8 conjunts per cada torn. Els dos torns s'han omplert i, a més, hi ha hagut fins i tot una llista d'espera. Cada equip ha jugat un mínim de 3 partits. El primer torn, s'ha jugat de les nou a les dotze de la nit, hi han jugat escolars de 1r d’ESO a 3r d’ESO, i el segon torn, de les dotze de la nit a les tres de la matinada, ha estat reservat per a estudiants de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat. Entre els dos torns hi han jugat uns 180 santcugatencs.

Els tres primers classificats del primer torn han estat B. Lines, Joves 0,0 i Osmalos, i els del segon torn, Xiripitifláuticos, Los TGV i Jajaja. Aquests sis equips s'han endut un trofeu i els 180 participants, una medalla.

Aquest campionat s'ha dirigit a nois i noies d'entre 12 i 18 anys, que estan estudiant l'ESO o el batxillerat, i que estudien als centres escolars de Sant Cugat, així com els joves que pertanyen a entitats esportives i culturals, centres cívics o casals. Cada equip ha pagat 30 euros d'inscripció i tots els inscrits han rebut una samarreta commemorativa. També hi ha hagut servei de bar i restauració i quatre vestidors amb dutxes.

Replantejament

L'èxit d'aquestes dues primeres edicions del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits fa que l'organització es plantegi fer canvis en el format del 2016 amb el clar objectiu, segons Joan Carles Galofré, "que tothom pugui gaudir d'aquesta jornada festiva"

 

 


 

La UIC, el patrocinador

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha estat el primer patrocinador del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que també ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Entre els assistents, l'organització ha sortejat dues pilotes del FC Barcelona, i la pròxima setmana lliurarà dues samarretes del FC Barcelona als equips amb el nom més original.

 
Comentaris

Destaquem