Fox, Galbas, Martínez i Pérez, al Campionat d'Europa sub-20 d'hoquei sobre patins

La selecció espanyola sub-20 debutarà el dilluns 29 d'octubre, a les 15.30 hores, contra Anglaterra

El porter Guillem Fox, el davanter Pol Galbas i el defensa David Martínez es desplacen el pròxim diumenge 28 d'octubre a Saint Omer (França) per jugar amb la selecció espanyola sub-20 d'hoquei sobre patins el Campionat d’Europa, que es disputa del 29 d’octubre al 3 de novembre. Els tres jugadors de Sant Cugat pertanyen al FC Barcelona. El seleccionador estatal és Quim Paüls, assessor esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, i el santcugatenc Guillem Pérez és el segon entrenador.

Espanya s'estrenarà amb Anglaterra
Espanya debutarà el dilluns 29 d'octubre, a les 15.30 hores, contra Anglaterra; dimarts jugarà amb Suïssa, a les 19 hores, i dimecres, amb Itàlia, també a les 19 hores. L'altra grup està integrat per les seleccions de França, Portugal, Alemanya i Holanda. Els quarts de final es jugaran dijous; les semifinals divendres, i la final dissabte.

El santcugatenc Guillem Pérez, segon entrenador del combinat estatal, ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "Espanya sempre és una de les seleccions favorites, per la qualitat dels seus jugadors, però volem anar partit a partit. Si fem bé les coses tindrem el nostre premi".

Espanya, actual campiona del món en categoria sub-20 (júnior), títol que va assolir el 2011 a Portugal, lluitarà per guanyar un europeu que el 2010 va conquerir Portugal, a Viareggio (Itàlia).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem