Fox, Martínez i Pérez, subcampions del món júnior d'hoquei sobre patins

En la final, Espanya, que havia guanyat el mundial en les últimes tres edicions, ha perdut (4-1) amb Portugal. La selecció espanyola júnior està integrada, majoritàriament, per jugadors catalans

Els santcugatencs Guillem Fox, David Martínez i Guillem Pérez s'han adjudicat, amb la selecció espanyola júnior d'hoquei sobre patins el subcampionat del món, que s'ha jugat a Cartagena de Índias (Colòmbia) del 5 al 12 d'octubre. En la final, Espanya, que havia guanyat el mundial en les últimes tres edicions, ha perdut (4-1) amb Portugal. La selecció espanyola júnior està integrada, majoritàriament, per jugadors catalans.

Guillem Fox és porter i juga al FC Barcelona, club en el que també hi milita el jugador David Martínez. Per la seva banda, Guillem Pérez, segon entrenador del seleccionador estatal Quim Paüls, és el tècnic de l'equip femení de l'Sferic Terrassa d'OK Lliga.

Espanya ha superat Argentina en les semifinals i Angola (11-0), en els quarts de final. El conjunt espanyol ha acabat líder en el grup A després de superar Macao (14-0), Anglaterra (10-1), Urugai (9-0 i Colòmbia (3-2).

 
Comentaris

Destaquem