El sènior femení del Sant Cugat FC debutarà a la Copa Catalunya contra el Terrassa

L'eliminatòria serà a partit únic i es disputarà a l'Estadi Municipal de Terrassa

Futbol femení: Sant Cugat FC vs SE AEM B a la ZEM Jaume Tubau. FOTO: Lali Puig
El sènior femení del Sant Cugat FC debutarà a la Copa Catalunya contra el Terrassa
L'eliminatòria serà a partit únic i es disputarà a l'Estadi Municipal de Terrassa

Futbol femení: Sant Cugat FC vs SE AEM B a la ZEM Jaume Tubau. FOTO: Lali Puig

El primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club disputarà aquest diumenge 20 de maig la primera ronda de la Copa Catalunya. Enfront, la Fundació Terrassa Futbol Club 1906, equip que aquest any ha estat campió del grup II de la Primera Divisió Catalana i que l’any vinent jugarà a Preferent Femení, categoria en la qual militen les santcugatenques. L’eliminatòria es disputa a partit únic i es jugarà a l’Estadi Municipal de Terrassa, en estar l’equip egarenc en una divisió inferior.

 

A priori, les vermell-i-negres parteixen com a favorites. No obstant això, Antonio Polidano, entrenador de l’equip, apunta: “És un partit a una carta. Venim amb una dinàmica molt positiva, però elles també. No serà fàcil, hi estem treballant de valent”.

 

Els dos equips catalans de la màxima categoria del futbol femení (Barça i Espanyol) queden exempts fins a les semifinals de la competició. D’altra banda, els equips catalans de Segona Divisió Nacional es classifiquen directament per la segona ronda. Finalment, els millors classificats de Preferent i Primera Catalana són els encarregats de disputar aquesta primera ronda.

 

El Sant Cugat FC ja sap que és participar en aquesta competició. Després del bon paper de l’any passat, el tècnic sap de la importància del primer partit. “L’objectiu és superar el Terrassa i després intentar arribar el més lluny. D’aquesta manera, les noies podran jugar amb equips de gran nivell”.Trajèctoria de l'equip


L’equip ve amb una dinàmica molt positiva, després d’encadenar una ratxa de 4 victòries consecutives. Aquests resultats li van permetre en l’última jornada avançar des de la 7a posició a una meritòria quarta plaça.

 

Tot i això, no ha sigut una temporada fàcil per l’equip. Les vermell-i-negres han vist la llum i l’ombra durant la temporada. Van començar amb força i embranzida, consolidant-se en la tercera posició en la 8a jornada de la lliga, amb un balanç positiu de 5 victòries, 2 empats i una única derrota.

 

Això no obstant, la situació va prendre un gir inesperat. L’equip de la ciutat va acumular una mala ratxa, en la qual només van guanyar un partit d'11 disputats i en el que només van sumar 6 punts dels 33 possibles.

 

Quan semblava una quimera queda en la part alta de la classificació, l’equip va competir com millor ho sap fer i va aconseguir una recta final immillorable: 10 partits seguits imbatibles, sumant 22 punts dels 30 en joc.

 

Així ho ha especificat l'entrenador Antonio Polidano: “Ha sigut un any complicat. Teníem una plantilla curta i estem en una categoria competitiva i exigent, però l’equip ha estat de 10. Hi ha hagut una evolució molt positiva”.Comentaris