Gerard Mayol, una icona del Club de Rugby Sant Cugat que penja les botes

El santcugatenc, de 33 anys, deixa el primer equip després de jugar-hi les últimes 5 temporades -4 com a capità- i formar-se a l'entitat entre els 12 i els 19 anys

Després de jugar les últimes 5 temporades (les primeres 4 en va ser capità) al primer equip del Club de Rugby Sant Cugat i formar-se a l'entitat entre els 12 i els 19 anys, Gerard Mayol, de 33 anys, ha decidit penjar les botes. "S'han produït diverses circumstàncies, com el fet que acabo de ser pare, la feina, i que estic estudiant un màster. Se'm fa difícil compaginar-ho tot i no em puc comprometre amb l'equip. Per això, he decidit deixar-ho, tot i que no descarto tornar més endavant. Aquesta és una temporada de transició", detalla. El rugbi li ha donat moltes coses. "Els meus millors amics són, sobretot, del món del rugbi", diu.

Però aquest rugbier, que jugava en la posició de centre, seguirà col·laborant amb el club. "Faré algun entrenament puntual amb alguna categoria i col·laboraré amb la junta directiva. En un futur no m'importaria vincular-me al cos directiu", explica.

Mayol: "Williams és una aposta clara del club per pujar"

El santcugatenc està convençut que "al CR Sant Cugat s'estan fent bé les coses. Ara s'ha fet una aposta forta pel neozelandès Lewis Williams, que entrenarà el primer equip i serà el director tècnic esportiu de l'entitat. Crec que el primer equip pot pujar a Divisió d'Honor. És un entrenador amb molta experiència i dona garanties. És una aposta clara del club per pujar. L'ascens no està tan lluny", afirma

Amb la selecció espanyola va ser tercer en el Campionat d'Europa Sub-20 i també va participar en el Campionat del Món Sub-19. Amb el seu club ha estat dues vegades campió del Campionat d'Espanya Cadet de Clubs, i amb la selecció catalana ha estat campió d'Espanya en les categories cadet i juvenil.

Va començar a jugar als 6 anys

Gerard Mayol Arandiga va començar a jugar a rugbi als 6 anys, al CN Montjuïc, i ho va fer fins als 12 anys, quan va marxar a jugar al Club de Rugby Sant Cugat, fins als 19 anys, on va jugar una temporada al primer equip. Després va jugar una campanya a l'USAP de Barcelona i al FC Barcelona, ambdós equips de Divisió d'Honor. Després va jugar un any al Manly australià i 4 temporades a la UE Santboiana de Divisió d'Honor. Mayol ha finalitzat la seva carrera esportiva jugant les últimes 5 temporades al CR Sant Cugat.

Mayol no ha dirigit mai cap equip, però "més endavant" ho podria fer. "M'he de treure els títols", assegura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem