Herriko Rugby Taldea amb nous projectes internacionals

El nou equip de rugby seven farà una presentació oficial al bar The Police i explicarà els pròxims tornejos que disputarà fora del territori nacional

Divendres 1 de juny es farà la presentació oficial de l'Herriko Rugby Taldea, un club de rugbi 7. L'acta tindrà lloc al bar musical The Police 080 a les 22.00h i explicarà els seus futurs projectes. En ell, hi participaran jugadors i responsables de l'equip i hi haurà la presència dels espònsors del conjunt.


Fa 3 anys, l'Herriko Rugby Taldea naixia com un equip de rugbi seven. El rugbi seven és una modalitat del rugbi, en la que es juguen partits de 14 minuts a temps corregut, en dues parts de 7 minuts. Com que es juga en el mateix camp, però amb la meitat de jugadors, fa que es tracti d'un esport més dinàmic i àgil.


Actualment, el conjunt compta amb un únic equip masculí en la categoria sènior. Els jugadors que conformen el club són jugadors del Club Rugbi Sant Cugat, la UE Santboiana, el Rugby Club Sitges, el Club Natació Poble Nou, el Químic Equip Rugby i el FC Barcelona Rugby


Com apunta Sergi Sánchez, responsable de l'equip: "L'objectiu es potencia la pràctica del rugbi 7 i fer-lo visible dins del territori català. Alhora, és important que els jugadors gaudeixin amb l'esport que practiquen".

Mires internacionals

Aquest any el conjunt ha fet un important pas: fer un salt internacional. Així doncs, els propers projectes de l'equip són viatjar a Amsterdam per disputar un campionat de rugby seven els dies 8, 9 i 10 de juny. També jugaran el Campionat Internacional de Sant Cugat el 30 de juny i finalment, es desplaçaran a Moscou el primer cap de setmana d'agost. A més, participaran en el Circuit Europeu de Platja de Rugby 5, disputat en diferents ciutats europees com Marsella, Livorno, Barcelona, Algarve i Marbella.

 
Comentaris

Destaquem