El Junior FC femení, subcampió de la Copa de la Reina d'hoquei sobre herba

El Club de Campo ha guanyat la Copa de la Reina, i l'RC Polo, la Copa del Rei

El Club de Campo ha guanyat (2-1) al Junior FC en la final de la Copa de la Reina. FOTO: Ale Gómez
El Junior FC femení, subcampió de la Copa de la Reina d'hoquei sobre herba
El Club de Campo ha guanyat la Copa de la Reina, i l'RC Polo, la Copa del Rei

El Club de Campo ha guanyat (2-1) al Junior FC en la final de la Copa de la Reina. FOTO: Ale Gómez

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC s'ha proclamat subcampió de la Copa de la Reina, aquest diumenge, 19 de març, al Junior FC, on del 17 al 19 de març ha organitzat la Copa del Rei i de la Reina. El Junior FC masculí ha acabat quart després de perdre amb el Club Egara (2-0) el partit pel tercer i quart lloc. El campió de la Copa del Rei ha estat l'RC Polo, que ha guanyat (4-1) l'Atlètic Terrassa HC, i la guanyadora de la Copa de la Reina, el Club de Campo, que ha derrotat (2-1) al Junior FC.

 

Mira les millors imatges de l'última jornada de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre herba.El Club de Campo, superior al Junior FC


L'RC Polo, després de rebre el trofeu de campió de la Copa del Rei. FOTO: Àle Gómez
L'RC Polo, després de rebre el trofeu de campió de la Copa del Rei. FOTO: Àle Gómez

En la final de la Copa de la Reina, el Club de Campo ha estat superior, en tot moment, al Junior FC. Tot i la superioritat de les de Madrid, les blau-i-negres s'han avançat amb un gol d'Anna Gil en el minut 3 del segon quart. Però ben aviat, set minuts després, el Club de Campo ha fet l'empat, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. En el tercer i quart quart, el domini de les madrilenyes ha estat constant i, quan faltaven 7 minuts per arribar al final del partit, han marcat el 2 a 1 definitiu.Joan Vidal: "L''equip està en el camí que toca"


El Club de Campo, amb el trofeu de campió de la Copa de la Reina. FOTO: Ale Gómez
El Club de Campo, amb el trofeu de campió de la Copa de la Reina. FOTO: Ale Gómez

Joan Vidal, entrenador del Junior FC femení, ha reconegut la superioritat de l'adversari i ha assenyalat que "el Club de Campo ha estat superior. El resultat és just". Vidal creu que l'equip "ha de ser més fort mentalment i creure-hi més" i que ara cal fer dues lectures: "L''equip està en el camí que toca i també hem de saber què haurem de fer d'aquí a uns mesos quan torni a haver un partit així, amb el Club de Campo, per guanyar-lo".Santi Deó: "L'organització ha estat perfecte"


Santi Deó, president de la federació espanyola d'hoquei sobre herba, ha lloat l'organització del Junior FC en aquestes dues competicions estatals. "Felicito al Junior FC perquè tot ha estat perfecte. Ha estat un èxit organitzatiu i participatiu. Així també m'ho han dit els equips participants, els delegats tècnics i els àrbitres", ha dit. Per a Deó, amb la Copa del Rei i de la Reina "era el moment, definitivament, per donar a conèixer l'hoquei sobre herba a Sant Cugat".Santi Deó: "El Junior FC es mereix guanyar títols"


El Junior FC continua en la bona línia dels últims anys, i els èxits, tard o d'hora, arribaran. Així ho creu Deó: "Fins ara, en les competicions masculines hi havia quatre equips que es disputaven les competicions, i ara s'hi afegit el Junior FC i l'RS Tenis de Santander. Per la seva banda, el president de l'estament federatiu també ha assegurat que "el Junior FC es mereix títols, sobretot l'equip femení que ja fa molt temps que va al darrere d'un títol".Rafa Espino: "Hem demostrat que podem organitzar un esdeveniment de primer nivell"


El president del Junior FC, Rafa Espino, ha qualificat l'organització de "perfecte. Però no ho dic jo, tothom ens ho ha dit: la federació i els clubs. És un èxit absolut". Amb l'organització de la Copa del Rei i de la Reina, "el Junior FC ha demosrat que pot organitzar un esdeveniment espotiu de primer nivell. Tenim la gent, els professionals i la il·lusió de fer les coses ben fetes".

 

En l'entrega de premis hi han participat, entre d'altres autoritats, Antoni Reig, director del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Santi Deó, president de la federació espanyola d'hoquei sobre herba, i Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat.Ubicació
Comentaris