El Patí Hoquei Club Sant Cugat pot ser equip d'OK Lliga

Si els vermell-i-negres puntuen a la pista de l'HC Lleida.net Alpicat ascendiran a la màxima categoria de l'hoquei sobre patins espanyol

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, centrat en el seu objectiu d'ascendir a OK Lliga. FOTO: Lali Álvarez
El Patí Hoquei Club Sant Cugat pot ser equip d'OK Lliga
Si els vermell-i-negres puntuen a la pista de l'HC Lleida.net Alpicat ascendiran a la màxima categoria de l'hoquei sobre patins espanyol

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, centrat en el seu objectiu d'ascendir a OK Lliga. FOTO: Lali Álvarez

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat vol ser aquest dissabte, 20 de maig, equip d'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei sobre patins espanyol. Per aconseguir-ho en té prou amb un empat a la pista de l'HC Lleida.net Alpicat, 9è amb 36 punts, que ja té assegurada la permanència, en la 26a i última jornada de Primera Divisió. El PHC Sant Cugat encadena 8 jornades sense conèixer la derrota, amb un balanç de 4 victòries i 4 empats, però es desplaça a una pista on sumar punts té molt de mèrit. L'HC Lleida.net Alpicat té un balanç a casa de 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Fora de Sant Cugat, els de Joan Carles Vadillo han guanyat 6 partits, n'han empatat 1 i n'han perdut 5. El PHC Sant Cugat afronta al partit amb tota la plantilla al complet.

 

El PHC Sant Cugat, fins i tot, podria ser campió de lliga si supera el conjunt de la Terra Ferma i el CH Palafrugell, amb qui té el goal average general a favor, perd a casa amb el CE Arenys de Munt, que també es juga l'ascens. En el cas d'una derrota, el PHC Sant Cugat hauria d'estar pendent dels resultats que hagin aconseguit CP Asturhockey i CE Arenys de Munt, amb qui té el goal average particular en contra. Tres equips que lluiten per dues places d'ascens.Vadillo: "L'Alpicat només ha perdut 2 partits a casa"


Joan Carles Vadillo, entrenador del PHC Sant Cugat, ha assenyalat que "nosaltres depenem de nosaltres mateixos i hem de fer la nostra feina. Anem a Alpicat a guanyar el partit, tot i que som conscients que és una pista complicadíssima, amb un balanç de 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes". A l'anada, el PHC Sant Cugat es va imposar per 5 gols a 3.

 

En l'any del seu 50è aniversari, el PHC Sant Cugat vol assolir, per primera vegada a la història, el tan desitjat ascens a OK Lliga. El club havia organitzat un autocar per tots aquells socis i aficionats que volguessin donar suport a l'equip en un moment tan important com aquest, però finalment no es farà. Tothom es desplaçarà amb cotxes particulars.26a i última jornada de Primera Divisió:


-Dissabte 20 de maig, a les 20 hores: HC Lleida.net Alpicat (9è, amb 36 punts)-PHC Sant Cugat (2n, amb 46 punts).

 

-Dissabte 20 de maig, a les 20 hores: CP Patín Raspeig (14è i últim amb 4 punts, ja descendit)-CP Asturhockey (3r, amb 44 punts).

 

-Dissabte 20 de maig, a les 20 hores: CH Palafrugell (1r, amb 49 punts)-CE Arenys de Munt (4t, amb 43 punts).Ubicació
Comentaris