Itziar Llobet es corona campiona d'Europa sub-20 de bàsquet

La jugadora de Sant Cugat s'ha adjudicat el títol amb la selecció espanyola

Itziar Llobet, a l'europeu. FOTO: FIBA Europa Itziar Llobet, a l'europeu. FOTO: FIBA Europa
La jugadora de bàsquet de Sant Cugat, Itziar Llobet, s'ha adjudicat, amb la selecció espanyola, el Campionat d'Europa sub-20. El combinat espanyol ha guanyat aquest diumenge, 14 de juliol, la medalla d'or en superar la final Itàlia per 59 punts a 53. En aquest partit, Llobet ha anotat 10 punts, ha agafat 3 rebots i ha donat 2 assistències.

Llobet: "Ha estat una experiència que no oblidaré mai"
Itziar Llobet ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "ha estat una experiència que no oblidaré mai. Ja no tan sols per la medalla d'or sinó perquè, amb aquest títol, tanco la meva etapa com a jugadora de les seleccions espanyoles de formació". La jugadora ha mostrat la seva satisfacció per la seva actuació en l'europeu: "Cada jugadora ha jugat el seu rol i jo estic satisfeta. En la final de l'europeu vaig fer un molt bon partit".

En les semifinals, Espanya ha superat Turquia (58-50), i amb anterioritat, als quarts de final, ha doblegat Rússia (78-45). En la primera fase, la selecció espanyola sub-20 ha vençut Polònia (60-29), Eslovàquia (62-52) i Grècia (75-49), mentre que en la segona ha guanyat Bielorússia (82-73), Sèrbia (71-46) i Holanda (60-39). El Campionat d'Europa sub-20 s'ha celebrat a Turquia, del 4 al 14 de juliol.

Altres èxits esportius
La santcugatenca, de 20 anys, de 1.81 m d'alçada i que juga en la posició d'escorta, ja ha aconseguit en la seva carrera esportiva d'altres èxits esportius destacats com el Campionat d'Europa sub-16, l'any 2009, a Itàlia, i una medalla de bronze en el Campionat d'Europa sub-18, l'any 20011, a Rumania.

Després de jugar aquesta temporada 2012-2013 al Ciudad de Burgos de la Lliga Femenina, Itziar Llobet medita el seu futur. La jugadora encara no té decidit si seguirà jugant al Ciudad de Burgos o ho farà en un altra equip.

 
Comentaris

Destaquem