Itziar Llobet s'adjudica la Lliga Catalana Femenina 2

La jugadora de bàsquet de Sant Cugat, que juga a l'Snatts Femení Sant Adrià, també s'ha endut el premi a la millor jugadora del campionat

La jugadora de bàsquet de Sant Cugat, Itziar Llobet, ha aconseguit amb el seu nou club, l'Snatts Femení Sant Adrià, la Lliga Catalana Femenina 2 i, a més, també s'ha endut el premi MVP (millor jugadora del campionat). Així, aquest és el primer títol de Llobet, de 22 anys, amb el primer equip de l'Snatts Femení Sant Adrià, que juga a Lliga Femenina 2. Aquest és el segon títol consecutiu de l'Snatts Femení Sant Adrià i el sisè en la seva història.

L'equip de Sant Adrià del Besòs ha superat, en format de lligueta, el Segle XXI (54-52) i el Lima-Horta Barcelona (61-41), en una competició que s'ha jugat del 25 al 27 de setembre.

Comença la lliga

L'Snatts Femení Sant Adrià inicia la Lliga Femenina 2 aquest dissabte, 3 d'octubre, a les 17 hores, rebent el Rivas. Itziar Llobet ha explicat al TOT Sant Cugat que “ja tinc ganes que comenci la temporada. L'afronto amb molta il·lusió. El principal objectiu és la permanència, però a mesura que vagi avançant la competició tant de bo que ens puguem fixar l'objectiu de jugar la fase d'ascens”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem