Ja es coneix la plantilla 2018-2019 del Sant Cugat FC, amb 11 fitxatges

Al primer equip masculí, que iniciarà la pretemporada el dilluns 13 d'agost, continuen 9 jugadors i 11 són baixa

El Sant Cugat Futbol Club ha presentat la plantilla (l'entrenador vol que sigui de 22 o 23 jugadors) del primer equip masculí de la pròxima temporada 2018-2019, aquest dijous, 21 de juny, a la nit, a la ZEM Jaume Tubau. L'entrenador, Joan Garcia, que aquesta campanya 2017-2018 ha dirigit el sènior A en els últims 16 partits de lliga, ha fet 11 fitxatges. Són els porters Unai Muguruza (Can Rull) i Gabri Padrós (Sant Juan de Montcada); els defenses Èric Arévalo (Sabadell B), Nil Sanz (Mollet), Marc Vílchez (juvenil del Bellvitge), Óscar Vega (Ripollet) i Omar Ruiz (Prat B); els mitjos Rubén López Turu (Molletense) i Arnau Benet (juvenil A Sant Cugat FC), i els davanters Mauri Alfarràs (Sant Quirze) i Adrian Arenas (Manresa).

Continuen 9 jugadors

El Sant Cugat FC ha fet 11 incorporacions. FOTO: Artur Ribera

9 són els futbolistes que continuen al primer equip. Són els defenses Marc Samper i Lucas Palma; els mitjos Alejandro Varon Peski, Manel Montoya, Patrick Chico, Joel Fernández i els davanters Naufal El Ghrim, Èric Reverter i Uri Fernández.

Garcia: "Estarem on els jugadors vulguin estar"

El cos tècnic del primer equip. FOTO: Artur Ribera

Per a Joan Garcia, es tracta d'"una plantilla altament competitiva, jove, amb una mitjana d'edat de 22 o 23 anys, amb un perfil de jugador amb sang de futbol i il·lusionat amb el projecte". L'objectiu del tècnic santcugatenc "és, inicialment, la permanència. Hem de tocar de peus a terra, però hem d'evitar el patiment que ha sofert l'equip en les dues últimes temporades. Estarem on els jugadors vulguin estar a la classificació".

L'equip tècnic estarà integrat per Joan Garcia (primer entrenador) i Nelson Ocampo (segon entrenador i preparador físic) i les incorporacions de Gerónimo Morín (delegat) i Manel Tomás (encarregat de material). El club treballa en la incorporació d'un fisioterapeuta i un entrenador de porters.

11 baixes

Per contra són 11 els jugadors que no seguiran vestint la samarreta vermell-i-negre. Són els porters Juanmi Beas i Jordi Rivera; els defenses Albert Caparrós, Gerard Lorente, Adrián Pérez, Roger Nolla, Tommy Sepiurka i Víctor Castro (es retira); els mitjos Ferran Roca i David Castellanos, i el davanter Badre Dabhi.

L'inici de pretemporada, el dilluns 13 d'agost

El Sant Cugat FC, que iniciarà la pretemporada el dilluns 13 d'agost, jugarà 5 partits de preparació: Castellar-Sant Cugat FC (dissabte 18 d'agost, a les 19.30 hores): Martorell-Sant Cugat FC (diumenge 19 d'agost, a les 19 hores); Sant Cugat FC-Sant Ildefons (dimecres 22 d'agost, a les 20.30 hores); Vista Alegre-Sant Cugat FC (dissabte 25 d'agost, a les 20 hores) i Sant Cugat FC-Sant Quirze (diumenge 26 d'agost, a les 19 hores).

Els dissabtes a les 18 hores

El Sant Cugat FC, que jugarà la seva tercera temporada consecutiva a Primera Catalana, iniciarà la lliga el cap de setmana de l'1 i 2 de setembre. A la ZEM Jaume Tubau els partits del primer equip es continuaran jugant els dissabtes a les 18 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem