Jaêl Bestué torna a batre el rècord d'Espanya juvenil de 200 metres

La jove atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, de tant sols 16 anys, ha rebaixat en 22 centèsimes el seu propi rècord anterior

Amb una marca de 24 segons i 21 centèsimes, i amb només 16 anys, Jaêl Bestué Ferrera, atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha tornat a batre el rècord d'Espanya en categoria juvenil i en la prova dels 200 metres, rebaixant en 22 centèsimes el seu propi rècord anterior. Aquest registre també representa la millor marca espanyola absoluta de l'any. El rècord anterior (24.43) el va aconseguir el 2016, en el Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta, a Salamanca.

Bestué: "Cada vegada que competeixo intento superar-me"

L'atleta santcugatenca ha assegurat que aquest rècord "és molt important per a mi. Cada vegada que competeixo intento superar-me". Bestué ha aconseguit aquesta nova fita històrica en el 41è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta, que s'ha celebrat aquest diumenge, 5 de febrer, a Sabadell. L'atleta santcugatenca s'ha proclamat campiona de Catalunya absoluta de 200 metres, amb un registre de 24.21.

Els germans Salas, campions de Catalunya

També s'han adjudicat aquest Campionat de Catalunya Absolut d'atletisme els germans Salas Planas. Didac Salas (FC Barcelona) ha guanyat la prova de salt de perxa, amb un salt de 5 metres i 30 centímetres. Cora Salas (CA Igualada) s'ha imposat en salt de llargada, amb un salt de 5 metres i 86 centímetres.

Eloi Rovira, Ramon Adàlia i Nora Taher, subcampions

En segona posició s'han classificat Eloi Rovira, Ramon Adàlia i Nora Taher. Eloi Rovira (FC Barcelona) ho ha estat en llançament de pes (15.73); Ramon Adàlia (FC Barcelona), en triple salt (14.54), i Nora Taher (FC Barcelona), també en triple salt (12.11).

La també santcugatenca Maria Abadal, a les files del CA Igualada, ha finalitzat tercera en la prova dels 60 metres tanques, amb un temps de 8 segons i 94 dècimes.

En la classificació general per clubs, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat 19è entre un total de 39 clubs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem