Jaume Leiva i Laura Vílchez guanyen la Sant Silvestre de Sant Cugat

El divendres 12 de gener, a l'ajuntament de Sant Cugat, es lliuraran els premiats de la classificació general (del 4t al 13è), per categories, equips i els millors atletes locals

Jaume Leiva (31 minuts i 31 segons), en categoria masculina, i Laura Vílchez Sequera (38.27), en la femenina, s'han adjudicat la 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, també 19a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, aquest diumenge, 31 de desembre, a la tarda. Amb aquesta victòria, Jaume Leiva, que ja es va imposar els anys 2011 i 2015, ha igualat a tres títols a Omar Ougzfi. L'atleta de Terrassa, de 34 anys i del Club I Run With Leiva, és l'actual campió de Catalunya dels 10 quilòmetres.

Per primera vegada i en la seva segona participació, Laura Vílchez ha guanyat la Sant Silvestre de Sant Cugat. L'atleta del Club I Run With Leiva, que té 31 anys i viu a Castellar del Vallès, acaba de guanyar fa unes setmanes una cursa de 10 quilòmetres a Lanzarote.

Mireu les millors imatges de la cursa.

En categoria masculina, el podi l'han completat Mohamed Azzouz (31.37) i Mounim El Joukh (31.59), i en la femenina, Montse Carazo (39.02) i Carla Ràfols (39.55).

En aquesta cursa de 10 quilòmetres, hi han participat 1.647 atletes, d'entre els 1.995 inscrits.

Jaume Leiva: "He arribat mort"

Laura Vílchez, la millor atleta de la cursa. FOTO: Lali Álvarez

Després de la cursa, Jaume Leiva ha explicat que "he arribat mort. Ha estat una cursa dura. Coneixia molt bé als rivals perquè són companys d'entrenament. Sabia que havia de córrer fort des des principi perquè no volia arribar als últims metres amb ells". Laura Vílchez ha dit que "fins al quilòmetre 5, he anat amb la segona classificada i, després, he anat marxant poc a poc. M'he trobat molt bé i estic molt contenta. Vaig córrer la San Silvestre fa dos anys i he fet dos minuts menys". Per la seva banda, Domingo López, organitzador de la cursa, ha fet un balanç "molt positiu" de la prova atlètica.

Aquesta competició atlètica, que està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme, l'ha organitzat el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. El patrocinador principal de la cursa ha estat Catalana Occident Assegurances.

L'entrega de premis, el 12 de gener

Podi masculí i femení de la Sant Silvestre. FOTO: Lali Álvarez

Després de la cursa, s'han lliurat els premis als 3 primers classificats (masculí i femení) de la classificació general. El divendres 12 de gener, a les 19 hores, a l'ajuntament de Sant Cugat, s'entregaran la resta de premiats de la classificació general (del 4t al 13è), per categories, per equips i també el primer i primera santcugatenca en creuar la línia de meta. Serà també llavors quan l'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips.

La 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat ha estat l'últim acte abans que Sant Cugat iniciï el 2018, que serà Ciutat Europea de l'Esport.

Sortida de la Sant Silvestre. FOTO: Lali ÁlvarezLa cursa al seu pas pel Monestir. FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem