Jordi López no continuarà a la banqueta de l'Atlètic Junior FC

L'acord ha estat de manera bilateral entre l'entrenador i el conjunt després que els resultats no fossin els esperats un cop finalitzada la 1a volta de l'equip a 2a Catalana

L'Atlètic Junior FC i Jordi López, actual entrenador, han arribat conjuntament a un acord pel qual el tècnic no seguirà al capdavant del sènior masculí la temporada vinent. Així doncs, Jordi López abandonarà al club santcugatenc en finalitzar la temporada, després d'haver assumit el càrrec l'any passat amb l'acord de col·laboració entre el Junior FC i l'Atlètic Rubí.

En aquesta primera temporada de l'equip, cal recordar que mentre el Junior FC perdia la plaça de 2a Catalana, l'ascens de l'Atlètic Rubí de 3a a 2a feia possible mantenir la categoria, el conjunt se situa en la 7a posició amb 50 punts, quan resten encara 2 jornades. D'aquesta manera, l'equip disputarà el dissabte 18 de maig el darrer partit com a local davant el CE Olímpic Can Fatjó i tancarà la competició el dissabte 25 de maig a casa el líder, el FC Atlètic Sant Just.

Per a Sergio Romero, directiu del primer equip: "Ha estat una temporada complicada i difícil i des de les dues bandes, hem arribat a aquest acord. Ara, volem crear un nou projecte de cara la temporada vinent i crear de nou il·lusió en l'equip". A més, els resultats de l'equip han anat de més a menys, després que l'equip ocupés la 1a plaça en diferents jornades de la 1a volta i acabés 3 a la meitat de temporada. "Al principi, tot anava molt bé i les expectatives eren molt altes, però vam caure en una dinàmica dolenta de la qual no vam poder sortir i això ha comportat un cert desgast", sentencia Sergio Romero.

A més, com ha pogut saber el TOT Sant Cugat, l'equip ja té la notificació de 3 jugadors que de moment han anunciat a l'equip que no continuaran amb l'Atlètic Junior FC. Aquests són Carlos GagoSergio Beas i Jordi Abella, tots 3 amb la intenció de deixar el món del futbol.

 
 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?