Jordi Robirosa, reconegut per la Federació Catalana de Basquetbol

El periodista de Sant Cugat ha estat guardonat amb els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu

El periodista esportiu de Sant Cugat, Jordi Robirosa, ha estat distingit per la Federació Catalana de Basquetbol, amb els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu, en la categoria de televisió.

Robirosa, a banda de periodista de Televisió de Catalunya, mitjà en el qual hi treballa des de fa més de 30 anys, també és historiador, escriptor i col·leccionista. És la veu de les retransmissions del bàsquet en català i expert el bàsquet de l’NBA.

Els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu

Els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu han estat instaurats per la Fundació del Bàsquet Català en el seu afany de donar a conèixer i promocionar la seva tasca i objectius. La Fundació ha propiciat i establert aquest premi en 4 categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio i televisió) amb l'objectiu de guardonar aquells professionals, persones o entitats, la tasca dels quals es consideri que aporta alguna cosa més que la informació de resultats o cròniques de partits, sobresortint per la complementació que és la referència a la diversitat, els valors i els molts aspectes del bàsquet, la qual cosa aporta, a més d’informació, coneixements i formació.

En aquest acte, que s'ha celebrat aquest dimecres, 2 de setembre, a la nit, a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol, també s'ha fet la presentació oficial de la Copa Catalunya 2015-2016, categoria en la que milita l'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat. Han estat dos actes de nova creació a càrrec de la Fundació del Bàsquet Català i la Federació Catalana de Basquetbol que donen el tret de sortida oficial a una nova temporada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem