L'alcaldessa lloa la "l'empremta social que tant caracteritza" la Penya Blaugrana

El president de l'entitat, Josep Maria Félez, encara no ha decidit si es presentarà a la reelecció a les eleccions a la presidència d'una entitat que aquest 2019 celebra el seu 40è aniversari

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha visitat, per primera vegada, la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat, des que el mes de juny va substituir Mercè Conesa com a alcaldessa de la ciutat. Fortuny ha visitat el local i s'ha interessat pels projectes esportius i socials d'una entitat que té 956 socis i 26 equips de futbol.

Carmela Fortuny, acompanyada per Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament, ha signat en el Llibre d'Honor de la PB Sant Cugat i també en el llibre de les diferents personalitats santcugatenques que fa uns anys van sortir en la contraportada del Diari de Sant Cugat i que es van exposar a la PB Sant Cugat.

carmela fortuny penya blaugrana 14

Carmela Fortuny, amb el president i els directius de la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet


El president de la PB Sant Cugat, Josep Maria Félez, acompanyat de la seva junta directiva, ha lliurat diversos obsequis a Fortuny, com una contraportada de l'alcaldessa al Diari de Sant Cugat, un quadre del Monestir i una samarreta de l'entitat amb el seu nom.

Fortuny: "La PB Sant Cugat té una seu que té ànima i projectes de diferents àmbits"

En declaracions als mitjans de comunicació, Fortuny ha assegurat que la PB Sant Cugat "representa cohesió social, bons resultats esportius i un espai molt cèntric on podem gaudir del Barça. Cal reconèixer la bona tasca social que fa, també organitzant actes solidaris. Té una seu que té ànima i projectes de diferents àmbits, amb una empremta social que tant els caracteritza".

carmela fortuny penya blaugrana 1

Eloi Rovira i Carmela Fortuny, durant la visita a la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Félez: "A l'alcaldessa li hem demanat més vigilància i lluminositat al camp pels actes de vandalisme que hem patit"

Josep Maria Félez ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "per a nosaltres és important que ens visiti la primera autoritat de la ciutat i poder tenir una presa de contacte amb ella. Li hem demanat, entre altres coses, més vigilància i lluminositat al Camp Municipal de Futbol de Can Magí pels actes de vandalisme que hem patit últimament al camp". Félez també ha dit que "aquest dimarts, 19 de febrer, l'Ajuntament ha iniciat la substitució dels focus del camp, que feia anys que demanàvem. Fins ara, era el pitjor camp il·luminat de Sant Cugat".

Fortuny: "No està previst fer de manera immediata els nous vestidors i la nova coberta de les grades del camp"

Respecte als nous vestidors i la nova coberta de les grades del Camp Municipal de Futbol de Can Magí, Carmela Fortuny ha explicat als mitjans que "no està previst que es faci de manera immediata".

carmela fortuny penya blaugrana 12

Josep Maria Félez ha regalat a Carmela Fortuny una samarreta de l'entitat. FOTO: Bernat Millet

40è aniversari el 2019

Durant aquest 2019, la PB Sant Cugat celebrarà el seu 40è aniversari amb diferents actes, com l'acte de cloenda de les penyes barcelonistes del Vallès; un torneig de futbol de seleccions infantils, alevins i benjamins, i un dinar al novembre.

Tot a punt per al 6è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits i la 9a Festa de la Infància

Els pròxims actes que organitzarà la PB Sant Cugat són el 6è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, la nit del dissabte 4 de maig, i la 9a Festa de la Infància, el 16 de juny.

Félez no ha decidit si es presentarà a la reelecció a les eleccions a la presidència

Josep Maria Félez encara no ha decidit si es presentarà a la reelecció a les eleccions a la presidència de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que si hi ha més d'una candidatura se celebraran el 26 de març. "Pròximament ens reunirem amb la junta directiva i decidirem què fem", ha concretat.

 
Comentaris

Destaquem