L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

Les de Leo Passerine, actuals subcampiones d'Espanya, són un dels 32 equips que de l'1 al 6 de maig disputen el Campionat d'Espanya de Clubs Juvenil, a les Illes Canàries

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya Juvenil de Primera Divisió, competició que ja ha guanyat en 8 edicions (2018, 2016, 2015, 2014, 2012, 2011, 2007 i 2006). Les santcugatenques han guanyat aquest títol -el 2017 van ser subcampiones- quan només els hi falta jugar un partit (amb el CV Vall d'Hebron a Valldoreix) per acabar la lliga regular. Ho han fet aquest dissabte, 28 d'abril, a la tarda, després de superar (3-0) al pavelló de Valldoreix al Voleibol Sant Just. Aquesta temporada 2017-2018 també han estat segones a Superlliga Júnior.

En la primera fase, el DSV CV Sant Cugat va ser el millor dels 8 equips del grup A, amb un balanç de 13 victòries i 1 derrota (van jugar amb l'equip cadet). I en l'actual fase, les santcugatenques han guanyat els 13 partits que han disputat i són el millor conjunt dels 8 equips participants, per davant del CVB Barça i CV Vall d'Hebron.

L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine, ha explicat que "estic molt content per la regularitat de l'equip. Hi ha hagut jornades que no hem pogut comptar amb jugadores perquè han jugat amb el primer equip, i les que han jugat ho han fet molt bé".

Les 14 protagonistes

L'equip del DSV CV Sant Cugat ha estat integrat per Aina Berbel, Berta Palau, Claudia Rouco, Carla Alomar, Maria Señé, Magalí Montoro, Maria Aguilera, Marta Moure, Natalia Matamoros, Cris Roda, Andrea Bové, Paula Yeves, Maria Barrios i Nuria de Leon. L'equip tècnic ha estat integrat per Leo Passerine (primer entrenador) i Luciano Martín (segon entrenador).

L'1 de maig comença el Campionat d'Espanya

El DSV CV Sant Cugat, actual subcampió d'Espanya, és un dels 32 equips que de l'1 al 6 de maig disputa el Campionat d'Espanya de Clubs Juvenil, a les Illes Canàries. En la primera fase (grup G), s'enfrontarà al Pérez y Aparicio Haris (el dimarts 1 de maig, a les 9 hores), a la Clínica Dental Marbán Univerdidad de Valladolid (el dimarts 1 de maig, a les 19 hores) i al CV La Calzada (el dimecres 2 de maig, a les 19 hores).

El Torneig Internacional de Voleibol Base, del 20 al 23 de setembre

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà, del 20 al 23 de setembre, la 15a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez, en les categories U-14, U-16 i U-18.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem