L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat, campió de Catalunya per quart any seguit

L'equip sub-14 A ha estat subcampió de Catalunya Primera Catalana; l'equip sub-14 B, campió de Catalunya de Segona Catalana, competició que també ha guanyat el sub-16 B

Per quarta temporada consecutiva, que són les campanyes que Dani López fa que dirigeix aquest conjunt, l'equip sub-16 A del Club de Rugby Sant Cugat s'ha coronat campió de Catalunya de Clubs de Primera Catalana, sense perdre cap partit. En la final ha derrotat l'RC Sitges, per un contundent 56 a 12, aquest diumenge, 22 d'abril, al matí, a La Foixarda (Barcelona). En les semifinals, que es van jugar el 14 d'abril a la ZEM La Guinardera, el CR Sant Cugat va guanyar (55-8) a la Unió Esportiva Santboiana.

Ho ha guanyat tot

L'equip sub-16 A del CR Sant Cugat. FOTO: CRSC

En la primera fase de la lliga regular, en el grup A, el CR Sant Cugat va ser el millor de cinc equips, amb 20 punts, per davant de l'RC L'Hospitalet, amb 14 punts. En la segona fase, abans de classificar-se per jugar les semifinals, també va imposar-se entre sis equips, amb 55 punts, per davant del Castelldefels Rugby Unión Club.

L'entrenador de l'equip sub-16 A del CR Sant Cugat, Dani López, ha assenyalat que "abans de començar aquesta temporada 2017-2018, érem els clars favorits per guanyar el Campionat de Catalunya, però cada vegada costa més. Hi ha més nivell".

Revalidar el Campionat d'Espanya, l'objectiu

El sub-16 del CR Sant Cugat s'ha classificat per disputar el Campionat d'Espanya de Clubs, que es jugarà el 19 i 20 de maig a Oliva (València). "L'objectiu és revalidar l'estatal que vam aconseguir la temporada passada, però som conscients que serà complicat", ha explicat Dani López.

Aquesta temporada 2017-2018 ja ha guanyat el prestigiós Torneig Melé, el desembre, a Valladolid.

El sub-14 A, subcampió de Catalunya

L'equip sub-14 A del CR Sant Cugat ha perdut (14-8) la final del Campionat de Catalunya de Clubs de Primera Catalana, contra el FC Barcelona. D'altra banda, l'equip sub-14 B s'ha imposat en el Campionat de Catalunya de Segona Catalana en derrotar el BUC, competició que també ha guanyat el sub-16 B, davant el Gòtics RC, per 22-21.