L'escola Joan Maragall, campiona d'Espanya de Jugando al Atletismo

Les noies que representaven a l'escola Joan Maragall en el campionat d'Espanya de Jugando al Atletismo han aconseguit la 1a posició. En categoria masculina, l'escola ha aconseguit el subcampionat

Ja fa anys que l'escola Joan Maragall de Sant Cugat participa en les proves de Jugando al Atletismo, classificant-se pels campionats d'Espanya i obtinguen bons resultats.

Aquest diumenge 13 de maig, però, s'han superat. Les noies que representen a l'escola, que cursen 5è i 6è de primària, han guanyat el Campionat d'Espanya d'aquesta competició, celebrat a Llorca. En categoria masculina, l'escola Joan Maragall ha aconseguit un meritori segon lloc.

Fa un mes, els nens i nenes que formen els equips d'ambdues categories van classificar-se, al fer un gran paper en la fase autonòmica de la competició. Com a representant de Catalunya, els ha acompanyat també en aquest campionat d'Espanya, l'escola Montserrat de Barcelona, que ha acabat en 8a posició.

Campiones i subcampions en una competició amb 20 equips masculins i 20 femenins

El campionat d'Espanya de Jugando al Atletismo comptava amb 20 equips en la categoria femenina i 20 equips en la categoria masculina. Així, aquestes primera i segona posició han estat uns resultats d'allò més treballats. De fet, és el millor resultat d'un representant català en la història d'aquesta competició.

"Estem molt contents. Les noies han hagut de lluitar molt durant tot el cap de setmana per quedar campiones. Sobretot contra l'equip que representava a Madrid. Els nois també s'hi han esforçat molt i han aconseguit un gran resultat", ha assenyalat Oswaldo Romero, coordinador d'atletisme i professor de l'escola Joan Maragall.

Els participants han agut de superar cinc proves individuals

En aquesta competició els equips estan formats per 5 integrants, que han de superar una prova individual cadascú.

Les proves de la competició són: cursa 10X10 (velocitat), llançament de jabalot, doble salt, llançament de pilota de genolls i salt lateral amb peus junts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem