L'expedició d'entrenadors del 6è Campus Sant Cugat Índia ja ho té tot a punt

Els 29 entrenadors provenen de 5 clubs esportius de Sant Cugat, 3 d'ells de futbol i 2 del món del bàsquet, amb la intenció d'aproximar els esports a més d'un miler de nens

La 6a edició del Campus Sant Cugat Índia se celebrarà entre el 13 de juliol i el 27 del mateix mes a Anantapur, ciutat situada al sud-est del país. Enguany, les entitats esportives que hi col·laboraren amb el projecte de la Fundación Vicente Ferrer són el Sant Cugat Esport Futbol Club, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Junior Futbol Club, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasquet Sant Cugat. L'expedició, formada per 29 entrenadors, posa rumb a l'Índia el divendres 13 de juliol. No obstant això, els 4 coordinadors del Campus Sant Cugat Índia volaran el dimecres 11 de juliol per a acabar d'enllestir els preparatius.


El campus anirà dirigit al voltat d'un miler de nens, amb la intenció que puguin practicar el bàsquet i el futbol. Per una banda, l'objectiu de l'expedició estar a assentar les bases del bàsquet, donant visibilitat a un esport poc practicat al país, alhora que es professionalitzin els entrenaments dels nens. Per l'altra banda, el futbol pretén aproximar-se als mandals, poblacions allunyades dels grans nuclis urbans, on la pràctica esportiva és de difícil accés.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem