L'Handbol Sant Cugat C rep al Valldoreix en un derbi d'objectius diferenciats

El Club Handbol Sant Cugat i el Club Handbol Valldoreix es veuen les cares en la 2a volta, després que en l'anada els valldoreixencs vencessin 38 a 19

El sènior C del Club Handbol Sant Cugat rep el dissabte 16 de febrer al Club Handbol Valldoreix a partir de les 21 hores. Tot i la desigualtat en la classificació (els locals són els darrers mentre els visitants ocupen la 3a posició) la ZEM Rambla del Celler acollirà un derbi santcugatenc, marcat per un petit homenatge abans del partit a Sergi Porteros, exjugador d'ambdós conjunts mort tràgicament fa un mes al Perú.

El Club Handbol Sant Cugat va iniciar la temporada amb una ratxa molt negativa, després de perdre els 12 primers partits disputats. Tanmateix, en les darreres tres jornades, el conjunt vermell-i-negre ha vençut 2 partits després de fer-ho davant l'Handbol Sant Quirze B (32 a 31) i a l'Handbol Gavà B amb un resultat de 30 a 27.

Per la seva banda, el conjunt valldoreixenc es troba en les posicions de play-off per a ascendir a Primera Catalana a 5 punts del líder, la Unió Esportiva Sarrià. A més, els de Quique Cruz acumulen 4 victòries en els darrers 5 partits, després de perdre el passat diumenge 10 de febrer davant l'Handbol Ègara per un ajustat 27 a 25.

 
Comentaris

Destaquem