L'hoquei herba femení del club Junior FC ja coneix el calendari de la temporada 18/19

L'equip santcugatenc disputarà la màxima categoria d'hoquei herba estatal i intentarà revalidar la bona temporada feta la temporada anterior

El Junior FC femení ja coneix les dates i els horaris dels partits que disputarà la temporada vinent a la màxima categoria d'hoquei sobre herba. Després de perdre la darrera temporada la final en els shoot outs, l'equip dirigit per Joan Vidal jugarà de nou en la División d'Honor Femenina.

L'equip santcugatenc inaugurarà la temporada el 22 de setembre a casa vers el complicat Club de Campo Villa de Madrid, equip que la darrera temporada no va perdre cap partit en la fase regular i es va veure eliminat en les semifinals de la DHF pel Junior FC.


A part del conjunt madrileny, el Club Deportiu Terrassa, el SPV - Complutense Hockey (Madrid), el Club Egara i l'Atlètic Terrassa Hockey Club seran els conjunts que disputaran la primera volta en les instal·lacions esportives de l'equip blanc-i-negre.


En la segona jornada, disputada el 30 de setembre, el conjunt santcugatenc s'enfrontarà a l'actual campió de lliga, el Real Sociedad de San Sebastian Hockey Hierba (Guipúscoa). A més, durant la primera volta, el Junior FC visitarà els camps del Real Club Polo, del Club Hockey Real Sociedad Tenis (Santander) i de la Unión Deportiva Taburiente (Las Palmas de Gran Canaria).


En la competició, formada per 10 equips, els 8 primers disputaran els quarts de final dels play-off per a sortir vencedors de la competició. Per contra, l'últim conjunt de la fase regular competirà l'any vinent en la Primera Divisió Femenina, en detriment del campió de la mateixa lliga, equip que ascendirà a la màxima categoria.

 
Comentaris

Destaquem