L'hoquei patins busca sumar els primers punts a l'OK Lliga

El PHC Sant Cugat jugarà la 4a jornada vers a l'HC Liceo amb ratxes oposades; els vermell-i-negres compten els seus partits per derrotes, mentre que els gallecs han guanyat els dos últims partits

 

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, 16è i últim en la classificació, rep aquest cap de setmana a un històric de l'OK Lliga com l'Hockey Club Liceo, segon classificat. El partit es disputarà el dissabte 13 d'octubre en el pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler a partir de les 20.30h i l'equip vermell-i-negre espera sumar els primers punts de la temporada.


Amb 3 derrotes consecutives en les 3 primeres jornades de lliga, el PHC Sant Cugat de moment no ha sumat cap punt i és, junt amb el PAS Alcoi, el darrer classificat, ambdós amb 0 punts. Tanmateix, l'equip santcugatenc ve de jugar grans partits: resultat ajustat per 2 a 3 vers al Reus Deportiu (líder de la categoria) i derrota en l'últim minut a casa del CP Alcobendas per 3 a 2. 


Per la seva banda, l'HC Liceo, tot i caure en el primer partit de lliga davant el Barça Lassa per 4 a 5, ha guanyat els dos darrers partits: 2 a 5 davant el CP Voltregà i 8 a 2 contra el CE Vendrell, col·locant-se en la 2a posició a només 1 punt del líder. No obstant això, Joan Carles Vadillo assegura: "Nosaltres sortirem a jugar com un partit més. Intentarem portar el rival al límit, independentment de la magnitud del rival".


A més, el tècnic apunta: "Estem jugant bé, però ens falten petits detalls que són els decisius per acabar de decantar un partit. La nostra idea és sortir al camp seguint la nostra idea de joc, una idea que a vegades no acabem de demostrar".


L'entrada al pavelló 2 serà per la porta que dona a la Rambla del Celler. El preu per a socis serà de 2€ amb beguda inclosa, mentre que l'entrada normal, també amb beguda inclosa, costarà 7€. A més, els jugadors del planter i els menors d'11 anys tindran l'accés gratuït al pavelló.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem