L'infantil A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat, subcampió de la Copa d'Espanya

En la final, les de Joshua Pérez han perdut contra el CV Vall d'Hebrón A. Hi han participat 32 clubs de diferents punts de l'Estat espanyol

L'equip infantil A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha estat subcampió de la Copa d'Espanya, que ha organitzat la Federació Espanyola de Voleibol, del 27 al 30 de desembre, a Valladolid. En la final, les santcugatenques han perdut (2-0) contra el CV Vall d'Hebrón A, per 25-20 i 25-16. Per arribar a la final, l'equip que prepara Joshua Pérez ha jugat sis partits. En la primera fase, en el grup A, el DSV CV Sant Cugat ha superat l'Uva Sanjo (2-1), el CVS Cons. M. Galindo Sóller (2-0) i el Coslada Voley (2-0). Posteriorment, ha guanyat el Colegio Immaculada (2-0) i al CV Alcobendas (2-0). En les semifinals ha superat el RGC Covadonga (2-0). Hi han participat 32 clubs de diferents punts de l'Estat espanyol.

Per la seva banda, el cadet A del DSV CV Sant Cugat ha finalitzat en la quarta posició. En el partit per la medalla de bronze, les santcugatenques han perdut (2-1) amb el CVS Cons. M Morell Sóller, per 20-25, 25-17 i 9-15. Han estat quartes de 32 equips participants.

El DSV CV Sant Cugat ha participat en la Copa Espanya amb 8 equips infantils, a Valladolid, i amb 6 equips cadets i 2 juvenils, a Guadalajara. El club ha competit amb 208 jugadores.

 
Comentaris

Destaquem