La 6a edició del #forçamiquel recapta més de 40.000€ per a lluitar contra la leucèmia

El torneig solidari de pàdel, disputat al Club Esportiu Valldoreix, finalitza els dies de competició amb un gran sabor de boca, després de la bona acollida un any més

La 6a edició del torneig de pàdel #forçamiquel posa punt final a 11 dies d'esport i solidaritat en les pistes del Club Esportiu Valldoreix. Sota la iniciativa de la sòcia Raquel Martínez i Marc Carballeria, el torneig s'ha celebrat un any més en honor a Miquel Aydogan, un nen que va sofrir una leucèmia greu entre els 3 i 10 anys i que no va poder superar. 


En aquests dies, més de 400 parelles han participat en les pistes del club de Valldoreix, disputant 12 categories de competició diferents: 4 femenines, 4 masculines i 4 mixtes. A més, el recinte s'ha omplert de gent que ha vingut a veure els partits i ha col·laborat de manera solidària en el recapte.


De moment, s'han comptabilitzat més de 40.000€ d'entitats com l'EMD Valldoreix o l'Obra Social LaCaixa, a més d'altres que hi han col·laborat i de les donacions individuals que ha fet la gent. Ara però, falta descomptar les despeses, en la que s'espera que el recapte final superi els 30.000€ com el darrer any.


Després de la mort de l'infant, es va decidir impulsar aquest projecte, en què els beneficis van destinats al departament d'investigació hematològica de l'Hospital Sant Joan de Déu, per ajudar als nens i adults que pateixen una malaltia similar a la de Miquel Aydogan.


Marc Carballeria, organitzador del torneig, valora molt positivament l'acollida per part de la gent. "Ha estat un èxit i tenim clar que hi haurà una 7a edició. Des de l'organització, volem agrair a tothom que ha estat present, perquè sense ells no hagués estat possible".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem