La 8a Sant Silvestre de Sant Cugat, amb més de 1.800 atletes inscrits

Malgrat que les inscripcions es van tancar el dijous 28 de desembre, l'organització ofereix un centenar més d'inscripcions

Més de 1.800 atletes s'han inscrit en la 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, també 19a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que se celebra aquest diumenge, 31 de desembre, a les 17.30 hores, amb sortida a l'avinguda Pla del Vinyet, al davant del Teatre-Auditori. L'arribada d'aquesta cursa de 10 quilòmetres, amb el mateix circuit que el del 2016, tindrà lloc a la rambla del Celler, davant de l'ajuntament.

Encara queden un centenar d'inscripcions

La Fira del Corredor s'instal·larà aquest dissabte, 30 de desembre, de 15 a 20 hores al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Tot i que les inscripcions es van tancar el dijous 28 de desembre, l'organització disposa d'un centenar de dorsals per aquells que s'hi vulguin inscriure. L'organització lliura una bossa d'obsequis dels patrocinadors i col·laboradors on hi ha una samarreta tècnica de màniga llarga.

Jaume Leiva vol guanyar la seva tercera Sant Silvestre

L'atleta de Terrassa, Jaume Leiva, guanyador de la Sant Silvestre els anys 2011 i 2015, és un dels favorits per endur-se la Sant Silvestre de Sant Cugat. En la presentació de la cursa, el 15 de desembre, va dir que "intentaré guanyar per igualar a l'Omar Ougzfi les tres edicions que ha guanyat".

Aquesta competició atlètica, que està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme, l'organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. El patrocinador principal de la cursa és Catalana Occident Assegurances.

L'entrega de premis, el 12 de gener

El mateix dia de la cursa es lliuraran els premis als 3 primers classificats (masculí i femení) de la classificació general de la cursa. Posteriorment, el divendres 12 de gener, a les 19 hores, a l'ajuntament de Sant Cugat, es lliuraran la resta de premiats de la classificació general (del 4t al 13è), per categories, per equips i també el primer i primera santcugatenca en creuar la línia de meta. Serà també llavors quan l'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips.

La 8a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat és l'últim acte abans que Sant Cugat iniciï el 2018, que serà Ciutat Europea de l'Esport.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem