La competició de paraatletisme i 'race running' marca la segona jornada dels World Games

S'ha batut el mateix rècord del món fins a 5 vegades en pocs minuts

La competició de paraatletisme ha marcat la segona jornada de competició dels CPISRA World Games, que se celebren a Sant Cugat des del 7 fins al 13 d'agost. El dijous 9 ha estat el torn dels atletes de paraatletsime i 'race running', que han omplert el CAR durant tota la jornada, on s'hi han celebrat un total de 23 proves diferents, tatn en categoria masculina, com en categoria femenina. De fet, 300 dels 600 participants en els CPISRA World Games, participen en les proves de paraatletisme i 'race running'.

Anglaterra, Escòcia, Suècia o Canadà han estat els països que han dominat la jornada, penjant-se forces medalles entre totes les delegacions. La nota destacada de la jornada, però, ha tingut com a protagonista a una participant polonesa. I és que Lucyna Kornobys ha aconseguit batre el rècord del món en la modalitat de llançament de pes femení de la categoria (F33), deixant la marca en 6, 96 metres i aconseguint la medalla d'Or. Cap destacar, que pocs minuts abans, en un llançament previ, qui havia batut el rècord havia estat una llançadora de Canadà, que en el següent llançament, el de Lucyna Kornobys, ha queda obsolet. Després, la mateixa polonesa ha anat millorant la seva marca en fins a 3 ocasions, deixant-la en 6, 96 metres al final.

A banda de les proves de paraatletisme, s'ha celebrat també el segon partit en la competició de futbol, en el que Brasil s'ha imposat (10-0) a Tailàndia.

Així va anar la primera jornada de competició.

Més info: Un Espanya (1) - Brasil (2) de futbol enceta la competició en els CPISRA World Games

El dia 7 d'agost es va fer la inauguració.

Més info: Tret de sortida als CPISRA World Games

Més informació
 
Comentaris

Destaquem