La Festa de la Infància atrau mig miler de nens i nenes a Can Magí

En aquesta activitat lúdica que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat, entitats, associacions, empreses i escoles proposen diverses activitats amb el repte d’apropar diferents valors als més joves

Mig miler de nens i nenes d'entre 3 i 12 anys han participat aquest dissabte, 13 de juny, al matí, en la cinquena edició de la Festa de la Infància, que ha organitzat la Penya Blaugrana Sant Cugat, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Enguany, en aquest esdeveniment lúdic, on entitats, associacions, empreses i escoles ofereixen diverses activitats i tallers amb l’objectiu d’apropar als més joves diversos valors, els valors que s'han treballat són el de la sostenibilitat i la igualtat de gènere. Un any més, l’entrada ha estat lliure i gratuïta per a tothom.

Entitats que hi han participat

Teampartners ha organitzat una gimcana. FOTO: Lali Puig

Hi han participat Qguay, Jovi, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Dinamiks, Lu2, Kids&Us, Bufamots, Teampartners, Centre Sanitari Can Mora i Mc Donald's Sant Cugat. Hi han col·laborat l'Ajuntament de Sant Cugat, l'escola Gerbert d'Orlhac, l'Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

El torneig de futbol-7 de la Festa de la Infància ha comptat amb la participació de més d'un centenar de nens i nenes. Els campions han estat el Gerbert d'Orlhac, en les categories de 3r i 5è de Primària, i el Collserola, en 4t de Primària.

Félez: "Ha estat un èxit"

Més de cent escolars han participat en el torneig de futbol 7. FOTO: À. L. P.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha assegurat que la jornada ha estat un èxit, segurament la que ha comptat amb més nombre de participants. Félez ha destacat que la Festa de la Infància és l'activitat cultural número 1 de totes les que organitzem des de la PB Sant Cugat. Sempre dic que la nostra entitat és una entitat esportiva i cultural, no només esportiva.

Joan Carles Galofré, vicepresident de la PB Sant Cugat, i Esther Alòs, són els directors de la Festa de la Infància. El cartell de l'edició 2015 l'ha dissenyat el santcugatenc Bruno Carreras, de 14 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem