La Garmin Team Trail tornarà a finalitzar a Sant Cugat

Amb sortida des de Castellar de M'Hug, els participants hauran de recórrer 200 quilòmetres entre el 16 i el 17 de juny. Les inscripcions d'aquesta cursa de muntanya ja estan obertes

Per segon any consecutiu, la Garmin Team Trail finalitzarà a Sant Cugat. Amb sortida des de Castellar de M'Hug, els participants hauran de recórrer 200 quilòmetres en 8 etapes d'entre 20 i 30 quilòmetres, creuant Catalunya de Nord a Sud, el cap de setmana del 16 i 17 de juny. Aquesta cursa de muntanya, amb participació d'atletes santcugatencs, té un format non stop per equips i relleus. Les inscripcions ja estan obertes.

Els participants creuaran les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental per paratges com Les Fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la ruta medieval de l'aigua de la Sèquia de Manresa, o el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat.

Novetats

Una de les novetats d'aquesta segona edició serà la possibilitat de realitzar el traçat en equips de 6 membres. D'aquesta manera, se suma aquesta categoria a les ja existents en solo, equips de 2, equips de 3 i equips de 4. Al llarg del recorregut de la cursa hi haurà 7 controls de pas que coincidiran amb els avituallaments, formats per productes sòlids i líquids i alguns d'ells amb serveis complementaris com dutxes i servei de fisioteràpia.

La presentació d'aquesta segona edició s'ha fet a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat aquest dimecres, 18 d'abril, amb la presència de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Maite Fandos, diputada delegada d'Esports de la Diputació de Barcelona; Joan Porcar, del CEO de RPM-MKTG; Sergi Pujalte, director de la Garmin Team Trail, i Vanessa Garrido, directora de Garmin Iberia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem