La III Campus Run Sant Cugat recapta 200€ pel Tallaret de Càritas

La meitat del preu de les inscripcions va destinat a ajudar a famílies amb pocs recursos perquè els seus fills puguin tenir un correcte acompanyament i una adequada formació

La 3a edició del Campus Run Sant Cugat, disputada el diumenge 12 de maig al Turó de Can Mates, va comptar amb la presència d'una 50a de corredors amb la intenció d'aportar el seu granet de sorra al Tallaret de Càritas. Aquesta, organitzada per l'Associació Esportistes per la vida i la família, va assolir recaptar un total de 200€ per a ajudar a les dones sense recursos i amb fills perquè puguin rebre un adequat acompanyament i formació.

Amb això, la cursa de 7 quilòmetres es va disputar en el Turó de Can Mates en un recorregut amb pujades i baixades. Mentre que en la categoria masculina els vencedors van ser Juancho Pieras, Xavi Fustagueras, tots dos de la Unió Ciclista Sant Cugat, i José Martínez, del SRD Thinkinsport, en la categoria femenina el podi el van formar Olga Sepúlveda, del DIR, Blanca Gaspar i Anna Figueras, del SRD Thinksport.

Per a Javier Jáuregui, organitzador de la carrera: "Estem contents de veure com la cursa s'ha consolidat en el municipi i ara el nostre objectiu és organitzar una 4a edició més participativa, obrint la carrera a les famílies".

 
 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?