La Milla Solidària de Valldoreix canvia de data

Els atletes podran col·laborar amb la campanya Cap Nen Sense Joguina, portant joguines noves i sense embolicar

Canvi de data de la tercera edició de la Milla Solidària de Valldoreix, que ha deixat de celebrar-se al desembre per fer-ho ara al gener. Si en les dues primeres edicions s'havia fet el 18 de desembre (2016) i 23 de desembre (2017), enguany, l'organització, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, l'ha convocat pel diumenge 20 de gener. La direcció tècnica de la cursa va a càrrec de l'empresa de Sant Cugat RunMagazine, i l'institut Arnau Cadell i la seva AMPA hi col·laboren.

Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, i Oriol Gràcia, director de la cursa, han explicat que el canvi de la data de la cursa és conseqüència "de les moltes activitats que es fan per l'època de Nadal. Amb aquest canvi pretenem superar els 265 inscrits de la primera edició, el 2016". L'acte de presentació de la cursa s'ha fet aquest divendres, 11 de gener, al migdia, a la Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix.

Més info: Uns 200 atletes participen en la segona edició de la Milla Solidària de Valldoreix

Canvi de la sortida i arribada

Una altra novetat respecte a l'última edició és el punt de sortida i arribada d'aquesta cursa solidària i popular. Si fins ara la sortida i arribada s'havia ubicat al davant de l'entrada de l'institut Arnau Cadell de Valldoreix, ara serà al davant de la porta que dona accés a la pista poliesportiva del centre educatiu, tot i que el circuit no canvia.

Els atletes podran col·laborar amb la campanya Cap Nen Sense Joguina

Un any més, la cursa col·labora amb la campanya Cap Nen Sense Joguina, que organitza la cadena SER Catalunya i que el 2020 celebrarà la seva ja 53a edició. Els atletes que prenguin part en la 3a Milla Solidària de Valldoreix podran col·laborar en aquesta iniciativa, ja de cara a l'edició del 2020 (durant tot el 2019 l'emissora recull joguines), portant joguines noves i sense embolicar.

IMG 6176

La Milla Solidària de Valldoreix és una cursa solidària i popular. FOTO: Lali Álvarez

Les inscripcions es tanquen el 17 de gener

Les inscripcions, que es tancaran el pròxim dijous, 17 de gener, a les 12 de la nit, es poden formalitzar al web runmagazine.es. L'organització lliurarà a tots els participants la bossa del corredor, amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa.

3 categories

L'organització ha dissenyat tres categories. La Milla Open, amb una distància de 1.609 metres, començarà a les 10 hores i està reservada pels corredors i corredores nascuts a partir del 2006. A les 10.30 hores es donarà el tret de sortida a la categoria Milla Inclusiva, per a persones amb discapacitat física i/o psíquica, amb un traçat de 1609 metres. Després d'aquesta cursa, l'organització donarà els 21 trofeus als millors classificats de la categoria Milla Open. I a les 11 hores es correran les curses infantils, adreçades a nens i nenes de 0 a 12 anys. En les categories prebenjamí, pares i nens 1 (de 0 a 1 any) i pares i nens 2 (d'1 a 3 anys) els joves hauran de recórrer 400 metres, mentre que les categories benjamí i aleví, 400 metres.

La Milla Open, l'única categoria de pagament

L'única categoria que té cost és la Milla Open, amb 4 euros, la resta són gratuïtes. Tots els participants de la Milla Inclusiva i les curses infantils, en les que es publicaran les classificacions tot i que l'organització no hi dona un valor competitiu i no hi haurà podis, rebran una medalla commemorativa. Tots els participants de la Milla Solidària de Valldoreix rebran un diploma commemoratiu.

L'organització també oferirà activitats per a les famílies, com inflables, tallers de pinta cares i d'animals, servei de guarderia, xocolatada i guarda-roba.

GetFileAttachment

Bernat Gisbert i Oriol Gràcia, en la presentació de la 3a Milla Solidària de Valldoreix. FOTO: Àlex López Puig

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem