La pluja no impedeix la primera victòria a casa del Valldoreix FC

El primer triomf a casa dels de José Andrés Vargas, 12è de 18 equips amb 14 punts, ha arribat en la 12a jornada, que també ha suposat que, per primera vegada, l'equip hagi guanyat dos partits seguits

El primer equip del Valldoreix Futbol Club ha aconseguit la primera victòria en la lliga al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, aquest diumenge, 18 de novembre, a la tarda. Els de José Andrés Vargas han superat (2-1) el CF Singuerlín, que ara té 1 punt més que els valldoreixencs. El conjunt verd-i-blanc és 12è de 18 equips amb 14 punts, a només 3 punts del 9è, la UD Parc. El primer triomf a casa ha arribat en la 12a jornada del campionat, amb un balanç com a conjunt local d'1 victòria, 2 empats i 3 derrotes.

Per primera vegada, 2 victòries consecutives

Per primera vegada en aquesta temporada 2018-2019, el Valldoreix FC ha aconseguit guanyar 2 partits seguits, al camp del CP Sarrià (0-1) i amb el CF Singuerlín (2-1). Els de Sant Cugat, que lluny de Vallvidrera han guanyat 3 partits i n'han perdut 3 més, han fet el primer gol del partit en el minut 5. Mario Cortiles ha aprofitat un mal rebuig del porter visitant per aixecar-li la pilota i fer gol. Però 3 minuts abans d'arribar al descans, Carlos Balcarreras, amb un fort xut des de fora l'àrea, ha empatat el partit. El gol del triomf l'ha marcat Jordi Morcego en el minut 25, que només feia 15 minuts que havia saltat al terreny de joc.

Després del partit, l'entrenador del Valldoreix FC, José Andrés Vargas, ha assenyalat que "per la pluja, havia de ser el dia dels errors. Ha estat un partit molt lleig, és el pitjor partit que hem jugat fins ara. Em quedo amb la primera victoria a casa, que és el més important. Ens dona més tranquil·litat".

Canvi d'horari del partit

El Valldoreix FC, que habitualment juga els seus partits els diumenges al matí, avui –per diumenge- ha jugat diumenge a la tarda, per intentar buscar un revulsiu. "Després de 5 partits a casa, amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes, per canviar una mica la dinàmica, vam decidir canviar el partit a diumenge a la tarda a veure si sortia millor. El pròxim partit també el jugarem diumenge a la tarda". Per a Vargas, el balanç de les 12 primeres jornades en el campionat és positiu: "Hem jugat contra equips de totes les posicions en la classificació, i els hem competits tots".