La presentació dels 24 equips i 302 jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat ja té data

Aquest és el segon i últim acte de celebració del 30è aniversari de l'entitat, que inaugurarà una exposició retrospectiva de la seva història

El DSV Club Voleibol Sant Cugat presentarà els seus 24 equips i 302 jugadores -amb noves equipacions- el divendres 9 de novembre, a les 20.30 hores, al Pavelló de Voleibol de Valldoreix. Aquests 24 equips són 8 infantils, 5 cadets, 5 juvenils, 4 sèniors, 1 màster i 1 veterans. Toni Alemany continua sent el director tècnic esportiu de l'entitat.

Aquest és el segon i últim acte de celebració del 30è aniversari de l'entitat, després que el passat 8 de juny el club va organitzar un acte al Pavelló de Valldoreix on els protagonistes van ser els 5 presidents que ha tingut fins ara el club. En aquest segon acte, el club inaugurarà una exposició retrospectiva d'aquestes tres dècades de voleibol a la ciutat.

Assemblea abans de la presentació

El mateix 9 de novembre, a les 19 hores, en un lloc encara per definir, se celebrarà l'assemblea general ordinària de socis del CV Sant Cugat, en la que, entre altres punts, es donarà informació sobre la convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat. Ja es coneixen dues candidatures que han fet públic la seva intenció de presentar-se. Són la de l'actual presidenta, Núria Terribas, i la de Martín Fernández, exentrenador i director esportiu de l'entitat (2008-2010).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem