La segona Marxa de la Salut de marxa nòrdica vol repetir el mig miler de participants

Aquesta prova no competitiva s'adreça a totes les edats i és la 8a i última prova del Circuit Català de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Per segon any consecutiu -l'any passat hi van prendre part mig miler de persones-, el Club Muntanyenc Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, organitzarà la Marxa de la Salut de marxa nòrdica, el diumenge 18 de novembre, pel Parc de Collserola. Es tracta d'una prova no competitiva (no hi ha classificacions) adreçada a totes les edats, petits i grans, amb el seguiment de 10 instructors que assessoraran els participants per millorar la seva tècnica. La sortida, a les 10 hores, i arribada tindrà lloc al passeig Brollador, davant del Pavelló de Voleibol de Valldoreix. El recorregut és de 10.700 quilòmetres, amb punts d'avituallament.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions, amb un cost de 15 euros (13 euros pels federats) es poden formalitzar fins al dimecres 14 de novembre o bé al web del Club Muntanyenc Sant Cugat o presencialment en aquesta mateixa entitat. Es tancaran si s'arriba als 500 inscrits, que és el màxim que permet l'organització. L'organització lliurarà als participants una samarreta commemorativa, un got reciclable i un buff. Aquells que no tinguin bastons, els podran llogar el mateix dia de la prova amb un cost de 5 euros. Els participants que demostrin tenir una bona tècnica rebran un diploma commemoratiu. Un cop acabi la prova, els participants podran banyar-se gratuïtament a la piscina del Complex Esportiu EMD de Valldoreix. També hi haurà un sorteig de regals.

IMG 2832

Xavier Ortega, Bernat Gisbert, Silvano Bendinelli i Alex López, en la presentació de la 2a Marxa de la Salut de marxa nòrdica. FOTO: Àlex López Puig

Prova del Circuit català de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Marxa de la Salut de marxa nòrdica forma part del calendari 2018 de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). És la 8a i última prova del Circuit Català.

La presentació de la 2a Marxa de la Salut de marxa nòrdica s'ha fet aquest dimarts, 6 de novembre, a la Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix, amb la presència de Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix; Silvano Bendinelli, president del Club Muntanyenc Sant Cugat; Alex López, director esportiu del Complex EMD de Valldoreix, i Xavier Ortega, responsable de la secció de marxa nòrdica del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Xavier Ortega ha explicat que la marxa nòrdica "és un esport de moda i econòmic, més complet que la natació. Es mou el 90% de la musculatura".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem