Les atletes Laia González i Nora Taher, terceres en el Campionat d'Espanya Júnior

Les santcugatenques s'han classificat pel Campionat d'Espanya Absolut a l'Aire Lliure, que es farà a Barcelona el cap de setmana del 22 i 23 de juliol

Les atletes de Sant Cugat Laia González Call i Nora Taher Martínez s'han penjat la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya Júnior a l'Aire Lliure, que s'ha celebrat aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol, a Granollers.

Laia González ha estat tercera en la prova dels 400 metres tanques, amb un registre d'1.01.55, i s'ha classificat per participar en el Campionat d'Espanya Absolut a l'Aire Lliure, que es farà a l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima de Barcelona el cap de setmana del 22 i 23 de juliol. L'atleta que aquesta temporada defensa el club Simply-Scorpio 71 de Saragossa ha estat recentment subcampiona de Catalunya Absoluta. Des del gener, la santcugatenca de 19 anys està estudiant una enginyeria a Missouri (Estats Units) i, ara, després d'unes setmanes a Sant Cugat, a l'agost tornarà a marxar a Missouri.

Nora Taher ha estat tercera en triple salt (12.55 metres) i aconsegueix el quart podi de la temporada després de guanyar el Campionat de Catalunya Absolut i ser subcampiona al català júnior a l'aire lliure i campiona de Catalunya júnior en pista coberta, en una de les seves millors campanyes. L'atleta, que per segona temporada consecutiva defensa el FC Barcelona, va aconseguir la temporada passada dos subcampionats de Catalunya júnior, en pista coberta i a l'aire lliure. Taher, de 19 anys, és júnior de segon any i la temporada que ve ja serà promesa.

Nora Taher, tercera a l'estatal júnior en triple salt. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem