Les finals del vuitè Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, diumenge

Les finals de Primera Categoria Masculina i Femenina, que es jugaran al Club Esportiu Valldoreix es podran seguir en directe per streaming, a través del canal de Youtube que estrena diumenge la Federació Catalana de Pàdel

Les finals de Primera Categoria Masculina i Femenina de la vuitena edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, que des del 15 de juliol es fa al Club Esportiu Valldoreix, es jugaran aquest diumenge, 22 de juliol, al matí. A les 10 hores tindrà lloc la final femenina i no abans de les 11 hores, la final masculina.

Més info: Últims dies per inscriure's al Super Gran Slam de pàdel del Club Esportiu Valldoreix

Aquest divendres, 20 de juliol, a partir de les 19 hores, es jugaran els vuitens de final de la Primera Categoria Masculina i Femenina. Els quarts de final es jugaran dissabte al matí, i les semifinals, dissabte a la tarda.

Valldoreix, 1 dels 5 gran slam de Catalunya

Aquest és el torneig més important del Circuit Català de Pàdel de la federació catalana. Durant aquest 2018, a Catalunya, només se'n juguen 5, a Vic, Vilafranca del Penedès, Sant Just, Valldoreix i Roses. Aquest campionat forma part del programa de competicions de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Les finals d'aquesta competició, amb 158 parelles, es podran veure en directe per streaming, a través del nou canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel, que estrena, justament, amb aquest torneig.

Els millors palistes catalans es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic

Les categories en què es juga aquest campionat, que dona punts pel rànquing de la Federació Catalana de Pàdel són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina. En la 1a Categoria Masculina i Femenina hi juguen els millors palistes catalans, alguns dels quals són professionals i competeixen també en el circuit mundial World Padel Tour (WPT). Els millors jugadors i jugadores del torneig (a partir dels quarts de final) es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic. El director del torneig és Siscu Violeta, i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

En l'última edició del 2017, els guanyadors van ser Enric Sanmartí-Gerard Company i Paula Eyheraguibel (ara lesionada)-Aranzazu Osoro.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem