Maliev, Caparrós, Molina i Sepiurka, els últims fitxatges del Sant Cugat Futbol Club

El nou entrenador, Lluís Gómez Macià, ha donat la baixa a Rubén Pedragosa i Mario Villaescusa, que no han agradat al tècnic en la pretemporada

El futbolista rus Georgy Maliev, que pot jugar de central o al mig del camp, que ve de l'Igualada CF de 1a Catalana; Albert Caparrós, defensa central procedent del juvenil A de la UFB Jábac i Terrassa de la Lliga Nacional; el mig Víctor Molina de l'FP Hermes de 1a Catalana, i l'argentí Tomás Sepiurka, que pot jugar de defensa o mig i que jugava als Estats Units, són els últims 4 fitxatges del primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club. D'altra banda, l'entrenador, Lluís Gómez Macià, ha decidit prescindir dels serveis de Rubén Pedragosa (CE Sabadell FC B, de 1a Catalana) i Mario Villaescusa (Ripollet CF, de 2a Catalana), que no han convençut al nou tècnic vermell-i-negre en la pretemporada.

La resta d'incorporacions que ha fet el Sant Cugat FC fins ara són el porter Unai Muguruza (Sant Quirze del Vallès FC, de 2a Catalana); els defenses Carles Morales (juvenil A CE Sabadell FC), Gerard Lorente (UA Horta, de 3a Divisió) i Ricardo García Richi (CE Canyelles, de 2a Catalana); els mitjos Alejandro Varon (Sant Quirze del Vallès FC, de 2a Catalana), Tino Mendoza (CE Sabadell FC B, de 1a Catalana) i Ferran Roca (CD Masnou, 2a Catalana), i els davanters Dani Muela (UE Sant Ildefons) i David Biyong.

Hi haurà més incorporacions

El Sant Cugat FC, que va començar la pretemporada el dilluns 7 d'agost, ha fitxat, fins al moment, 13 jugadors i només en continuen 4 de la temporada passada, la 2016-2017, que són el porter Juanmi Beas i els jugadors Víctor Castro (capità), Lucas Palma i Uri Peix. Abans que arrenqui el campionat de lliga del grup 1 de 1a Catalana, el Sant Cugat incorporarà més jugadors. N'hi ha o n'hi ha hagut diversos a prova, com Aniol Boixader, Sthephan Burlutskyy, Claudio Escobar o Joel Fernández.

El cos tècnic

Lluís Gómez Macià serà el primer entrenador de l'equip, i el segon, Fernando Pisani. Martins Fernández continuarà sent el directiu responsable del primer equip i Josep Cordomí seguirà exercint les funcions de delegat. El preparador físic serà Nelson Ocampo i l'entrenador de porters, José Abril. Les funcions d'scouting seran per a Javi Fernández i Jaume. El conjunt encara no té encarregat de material.

El balanç dels partits de pretemporada

El Sant Cugat FC ha jugat 6 partits de pretemporada, amb un balanç de 3 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Els vermell-i-negres han superat el juvenil B del RCD Espanyol (3-1), el diumenge 13 d'agost; la UE Castellbisbal (0-5) de 3a Catalana, el dissabte 19 d'agost, i el Ripollet CF (3-4) de 2a Catalana, el diumenge 27 d'agost; han empatat a 0 gols al camp de l'EC Granollers de 3a Divisió, l'11 d'agost, i han perdut amb el CE Olímpic Can Fatjó (2-0), de 2a Catalana, el diumenge 20 d'agost, i amb la UE Rubí (2-0) de 2a Catalana, el dimecres 23 d'agost.

L'inici a la lliga, el 3 de setembre

El Sant Cugat FC iniciarà la lliga del grup 1 de 1a Catalana el diumenge 3 de setembre, a les 18 hores al camp de l'AEC Manlleu, en la seva segona temporada consecutiva a la categoria. El dia i l'horari oficial dels partits del primer equip serà els dissabtes a les 18 hores.

Lluís Gómez Macià: "L'objectiu és salvar-nos"

Per a Lluís Gómez Macià, l'objectiu és molt clar, "salvar-nos". El nou tècnic detalla que "la temporada passada l'equip es va salvar en l'última jornada de lliga i, enguany, el grup és molt fort, amb 5 equips que han baixat de 3a Divisió i amb conjunts que tenen un pressupost molt més elevat que el nostre". L'entrenador assegura que té una plantilla "molt jove, amb gairebé tots els jugadors amb experiència a 1a Catalana. Tenen moltes ganes i una actitud i predisposició molt bona".

 
Comentaris

Destaquem