Marc Altarriba, campió d'Espanya Sub-13 d'esquaix

El palista de Sant Cugat, que ocupa la primera posició en el rànquing de la federació catalana i espanyola d'esquaix, acumula un nou èxit esportiu

El palista de Sant Cugat, Marc Altarriba Massagué (Club Malibú Esportiu de Sabadell), de 12 anys, s'ha coronat campió d'Espanya en la categoria Sub-13 d'esquaix i, d'aquesta manera, aconsegueix un nou èxit esportiu en la seva carrera esportiva. Ha estat campió d'Espanya en les categories sub-11 i sub-13; campió de la Copa d'Espanya sub-11 i sub-13, i campió de Catalunya en les categories sub-9, sub-11 i sub-13. És l'actual campió de Catalunya Sub-13, que en la final, al febrer, també va derrotar a Oriol Sàlvia.

 

Cap de sèrie número 1

En la final del Campionat d'Espanya Sub-13 -prova única-, Marc Altarriba, cap de sèrie número 1 del torneig, ha superat (3-0) el cap de sèrie número 2, Oriol Sàlvia, del Mèlich Sportsclub, de Sant Just Desvern, per 11-5, 11-1 i 11-4. En les semifinals, el santcugatenc ha derrotat Alex Boni, del club Tutempo K7 de Paterna (València), i en quarts de final, a Alejandro Ruiz. Aquest estatal es va jugar del 12 al 14 d'abril, a San Pedro de Pinatar (Múrcia).

 

A l'Spanish Junior Open

Ara, Marc Altarriba participarà en l'Spanish Junior Open, a Madrid, del 21 al 23 de juny, després de la seva primera participació en un torneig internacional, el German Junior Open, on va caure a quarts de final. A l'octubre té previst competir al Nordic Junior Open i al desembre al Swiss Junior Open. El santcugatenc ocupa la primera posició en el rànquing de la federació catalana i espanyola d'esquaix.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?