Marc Altarriba revalida el campionat de Catalunya sots 13 d’Esquaix

El palista de Sant Cugat, que no va perdre cap set, es prepara pel Campionat d’Espanya que es juga a l'abril

El santcugatenc Marc Altarriba ha revalidat el títol de campió de Catalunya sots 13 d'Esquaix. Va ser el 10 de febrer a les pistes de l'Squash Marconi de Terrassa on hi van participar 24 jugadors, masculins i femenins.

A més, el jove palista va proclamar-se campió superant per 3 a 0 a tots els seus rivals fins a la final, sense perdre cap set en tot el campionat. Als quarts, ho va fer contra el jugador del Natt's Sport, Enric Morillas. A les semifinals, va superar el jugador de l'Squash Rocafort, Bernat Serna. Ja a la final va aconseguir el títol contra el jugador de Can Melich, Oriol Salvia.

El pròxim repte és el 12 d'abril, dia que comença el Campionat d'Espanya sots 13 a Múrcia en el qual "el Marc és un dels favorits. Estem contents perquè està entrenant i competint molt bé. L'aspiració pel Campionat d'Espanya és que sigui campió", segons explica en Santi Altarriba, el pare del Marc. Si guanya, també revalidarà el títol aconseguit l'any passat en els campionats nacionals.

Actualment, en Marc és número 1 d'Espanya en la seva categoria, amb 222,5 punts, més de 60 per sobre del segon, l'Oriol Salvia, a qui va derrotar en la final del Campionat de Catalunya.