Marc Solanes arriba a la UESC per lluitar per la permanència

Després de la decisió conjunta de Dani José, darrer entrenador, i la junta directiva d'una necessitat de canvi, el club ha pres la decisió de fitxar a Marc Solanes, entrenador amb experiència a Lliga

La Unió Esportiva Sant Cugat ja té nou relleu al capdavant de la banqueta del sènior masculí: el sabadellenc Marc Solanes. Amb el seu fitxatge, el club vermell-i-negre confia reinvertir la dinàmica negativa de la temporada que els ha provocat ser penúltims en la classificació de Copa Catalunya, amb un partit més que el darrer.

L'entrenador compta amb experiència en equips competitius, després de dirigir durant 2 temporades al Club Basquet Cornellà i 1 temporada al Club Baloncesto Benidorm, ambdós de Lliga EBA. A més, en la seva última experiència, el nou tècnic de la UESC estava al capdavant del junior del Club Basquet Hospitalet.

Per a Marc Solanes: "Espero poder aportar tranquil·litat i una renovada perspectiva a l'equip. Quan un no s'espera estar en les darreres posicions, el primer que entren són els dubtes. Volem crear dinàmiques que generin de nou confiances als jugadors i a partir d'això, les victòries vindran".

El nou tècnic vermell-i-negre ja havia rebut ofertes d'altres equips, tanmateix, de moment no s'havia decantat per cap. "La UESC és un club amb tradició que sempre ha estat a la part alta de la classificació. A més, el fet d'haver coincidit amb alguns jugadors ha estat també important per a prendre la decisió", comenta Marc Solanes en relació a Ferran Lòpez, Oriol Pérez i Marc Algar, jugadors el club santcugatenc amb els quals havia coincidit en altres clubs.

Amb tot, l'entrenador debuta de manera oficial el dissabte 16 de febrer jugant a casa contra el Maristes Ademar, a partir de les 18.05 hores. Per al nou tècnic: "Espero que l'equip surti amb un punt de motivació extra i a mesura que passin els minuts, anem retrobant les bones sensacions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem