Marta Marrero s'adjudica el primer torneig de la temporada 2019 del World Padel Tour

La jugadora de pàdel de Sant Cugat i la seva nova companya, Marta Ortega, han derrotat en la final del Cervezas Victoria Marbella Master a Alejandra Salazar-Ari Sánchez, companyes la temporada passada

La jugadora de pàdel de Sant Cugat, Marta Marrero, ha guanyat el primer torneig de la temporada 2019 del World Padel Tour (WPT), el Cervezas Victoria Marbella Master. En la final, que s'ha jugat aquest diumenge, 24 de març, al matí, Marta Marrero i la seva nova companya, Marta Ortega, s'han imposat a la parella Alejandra Salazar i Ari Sánchez, companyes la temporada passada de Marrero i Ortega respectivament. En la final, Marrero-Ortega s'han imposat per 4-6, 6-1 i 6-4, amb remuntada inclosa, en un partit que ha durat 2 hores i 47 minuts.

En les semifinals, Marrero-Ortega han derrotat Ana Catarina Nogueira-Paula Josemaría Martín, per 7-6 i 6-2; en quarts de final, a Alba Galán i Victoria Iglesias, per lesió, i en vuitens de final, a Alicia Blanco i Beatriz Caldera, per 0-6 i 1-6. Aquest campionat s'ha jugat del 18 al 24 de març.

La segona prova del WPT es jugarà a Logronyo, del 9 al 14 d'abril.

Captura de pantalla 2019 03 24 a las 15.58.58

Marta Marrero, en una jugada de la final de la primera prova del World Padel Tour. FOTO: WPT

 

 

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem