Marta Marrero s'endú el Vigo Open i es converteix en la número 1 del World Padel Tour

La palista de Sant Cugat i la seva companya de joc, Marta Ortega, han guanyat la tercera de les quatre proves que s'han jugat fins al moment

La jugadora de pàdel de Sant Cugat Marta Marrero s'ha adjudicat la tercera de les 4 proves que s'han jugat fins ara en el circuit World Padel Tour 2019. Marta Marrero i la seva companya de joc, Marta Ortega, han guanyat el Vigo Open, que s'ha jugat del 7 al 12 de maig. Aquest diumenge, 12 de maig, Marrero-Ortega han guanyat en la final a Gemma Triay-Lucía Sainz, per 6-3 i 6-4. Amb aquest triomf, la santcugatenca ha passat a ser la número 1 individual al rànquing del WPT.

 

Marta Marrero: "Ens hem tret l'espina clavada de l'últim torneig, a Alacant"

 

Amb anterioritat, Marta Marrero-Marta Ortega han superat a Núria Rodríguez-Carmen Goenaga García (0-6 i 0-6), en vuitens de final; Cata Tenorio-Beatriz González (3-6 i 1-6); en quarts de final, i a Patricia Llaguno-Elisabet Amatriaín (6-1, 3-6 i 6-7), en semifinals. En semifinals, Marrero-Ortega han derrotat Llaguno-Amatriaín en un molt bon partit de les dues parelles, en el que Marrero-Ortega han salvat fins a 6 pilotes de partit. "Estem molt contentes. Ja des del primer partit hem tingut bones sensacions i, amb aquesta victòria, ens hem tret l'espina clavada de l'últim torneig, a Alacant, que vam caure eliminades en els quarts de final justament davant Llaguno-Amatriaín", ha assegurat Marrero.

Pròxima parada, el Jaen Open

Fins ara, la santcugatenca, de 36 anys, ja ha guanyat el Logroño Open, el Cervezas Victoria Marbella Masters i el Vigo Open. La cinquena prova del World Padel Tour serà el Jaen Open, del 21 al 26 de maig.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?