Mengual i Ribes, a una exhibició de la secció de natació artística del CN Valldoreix

L'exhibició es farà el dijous 15 de març al Complex Esportiu EMD de Valldoreix

La santcugatenca Gemma Mengual i Pau Ribes seran els protagonistes aquest dijous, 15 de març, d'una de les tradicionals exhibicions (Setmana Santa, estiu i Nadal) de la secció de natació artística (fins ara natació sincronitzada) del Club Natació Valldoreix. L'exhibició començarà a les 19 hores al Complex Esportiu EMD de Valldoreix. Mengual, exnedadora d'elit i en els últims anys al cos tècnic de l'equip espanyol, i Ribes, que acaba de penjar-se la medalla de bronze en rutina tècnica en el duet mixt amb Berta Farreras al French Open FINA World Series, a París, faran un duo, a banda d'un solo de la nedadora de Sant Cugat.

La secció de natació artística del CN Valldoreix té 55 nedadores, que entrenen Andrea Puerta i Cecília Jiménez. Puerta, exnedadora del Club Sincro Sant Cugat, és la responsable del nivell de competició, i Cecília Jiménez, exnedadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, d'oci i escolar.

En l'última exhibició de Nadal, aquest acte va comptar amb la presència d'Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació.

Paula Ramírez, segona en el French Open

En el French Open FINA World Series, la nedadora de Sant Cugat, Paula Ramírez, ha aconseguit, amb l'equip espanyol absolut, una segona posició en rutina lliure combinada.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?