Mérida, González, Segado i Ramos guanyen el Rafa Nadal Tour by Mapfre a Valldoreix

El campionat s'ha celebrat al Club Esportiu Valldoreix

Daniel Mérida en la categoria Sub14 Masculí, Raquel González en Sub14 Femení, Rafael Segado en Sub12 Masculí, i Cristina Ramos en Sub12 Femení han estat els guanyadors del Rafa Nadal Tour by Mapfre que des del 23 de març i fins aquest diumenge, 1 d'abril, s'ha celebrat al Club Esportiu Valldoreix.

El Rafa Nadal Tour by Mapfre ha reunit a Valldoreix més de 500 joves tenistes de les categories Sub-12 y Sub-14, masculines i femenines, en un torneig que destaca tant per l'elevat nivell tenístic com per la promoció que fa dels valors en l'esport.

En la quinta edició del torneig, la cinquena que fa parada a Valldoreix, el Rafa Nadal Tour by Mapfre està format per 6 etapes i un Master. Després de passar per Barcelona i Sevilla, feia estada a Valldoreix, i ara es disputarà a Saragossa, Alacant i Madrid. Finalment, els 32 joves classificats, 8 per categoria, disputaran el Master a Mallorca.

El tenista Rafa Nadal és qui impulsa aquest campionat de tenis formatiu que va a benefici de la Fundació Rafa Nadal i que compta amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Tennis.

 
Comentaris

Destaquem