Més de 300 participants acaben la Garmin Team Trail a Sant Cugat

La primera edició d'aquest trail running non-stop de 200 quilòmetres en menys de 36 hores ha començat dissabte a Castellar de N'Hug i ha acabat diumenge a Sant Cugat

Un total de 318 participants de 89 equips (la gran majoria de 4 components) han participat en la primera edició de la Garmin Team Trail, que ha començat a Castellar de N'Hug el dissabte 17 de juny, al matí, i ha finalitzat a Sant Cugat el diumenge 18 de juny, al matí. Es tracta d'una prova non-stop de 200 quilòmetres on el repte és acabar-la en menys de 36 hores. Aquesta cursa s'ha celebrat per relleus i per equips de 4, 3, 2 i 1 participants, que han creuat Catalunya de nord a sud fins a arribar a Sant Cugat.

Els equips han hagut de superar les 8 etapes, al voltant dels 20 i 30 quilòmetres per tram, dissenyades fins a la meta. Els punts de relleu han estat ubicats als municipis de Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat. Les altes temperatures i la duresa dels trams han estat els principals obstacles dels participants en aquesta aventura que neix amb ganes d'establir-se al calendari de trail running català.

Hi ha participat un equip integrat per santcugatencs, que són Gerardo Fernández, Rubén Caravantes, Carles Salom i Jordi Andreu, que han fet els 200 quilòmetres en 31 hores.

 
Comentaris

Destaquem