Més de 300 persones se citen a l'European Regional Open de boccia

La cerimònia inaugural del torneig s'ha celebrat aquest dimarts, 11 d'abril, a Sant Cugat

Una setantena d'esportistes participen des d'aquest dimarts, 11 d'abril, del BISFed 2017 European Regional Open de boccia que se celebra a Sant Cugat del Vallès fins al dissabte, dia 15. Més de 300 persones, de 13 països diferents, entre esportistes, tècnics i àrbitres han participat de la cerimònia inaugural celebrada al PAV 2 de la rambla del Celler.

Una cerimònia que ha comptat amb la presència dels representants dels països que competeixen, que han desfilat davant el públic. Durant l'acte, Carles Muñoz, president de la Federació Catalana de boccia, ha donat la benvinguda als participants, i ha agraït la "inestimable" col·laboració dels voluntaris i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Eloi Rovira, regidor d'Esports i Joventut, ha convidat els participants a "gaudir de la competició", saludant especialment el santcugatenc Àlex Trullas, membre de la selecció espanyola.

La cerimònia s'ha completat amb les actuacions dels Caparrots i els Bastoners de Sant Cugat.

Hi han actuat els Bastoners i Capparots FOTO: C. Caballé

D'aquesta manera, es donava el tret de sortida al torneig, dels que participen les seleccions de Bèlgica, Dinamarca, Eslovènia, Hongria, Noruega, Espanya, França, Gran Bretanya, Itàlia, Rússia, Grècia, Holanda i Ucraïna.

Una competició que es desenvoluparà fins dia 15 a la Zona Esportiva de la rambla del Celler i que és puntuable pel rànquing mundial i, a la vegada, pel Campionat del Món que es farà el 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem