Més de 450 inscrits en la primera Marxa de la Salut de marxa nòrdica

La caminada, de caràcter no competitiu i de 10.7 quilòmetres pel parc natural de Collserola, es fa aquest diumenge, 19 de novembre, al matí, a Valldoreix

Més de 450 persones són les que, de moment, s'han inscrit en la primera edició de la Marxa de la Salut de marxa nòrdica, que es farà aquest diumenge, 19 de novembre, al matí, a Valldoreix. Aquesta és una iniciativa del Club Muntanyenc Sant Cugat i del Club Marxa Nòrdica Collserola, amb seu a Cerdanyola del Vallès, que compta amb la col·laboració de l'EMD de Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix. La caminada, no competitiva, amb sortida i arribada al Complex Esportiu EMD de Valldoreix, començarà a les 10 hores, i ho farà amb participants de diferents ciutats com Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet, Cardona, Manresa, Vilafranca del Penedès, Calafell i Barcelona. Hi haurà deu instructors titulats de marxa nòrdica que acompanyaran als participants i que aniran assessorant els esportistes més novells durant els 10.7 quilòmetres de la travessa pel parc natural de Collserola.

Últimes inscripcions

Aquells que es vulguin inscriure ho podran fer abans que l'organització tanqui la inscripció en 500 inscrits, el màxim que permet el consorci del Parc de Collserola. Les inscripcions es poden formalitzar al Club Muntanyenc Sant Cugat, fins dissabte, o presencialment al Complex Esportiu EMD de Valldoreix, fins una hora abans que comenci la marxa.

Xavier Ortega, director de la Marxa de la Salut de marxa nòrdica, ha explicat que "volem que sigui una festa de la marxa nòrdica. L'objectiu és promocionar la marxa nòrdica".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem